Logo
Menu sluiten

Bestemmingen

Tips voor je vakantie in Oostenrijk

Welkom in Oostenrijk. Het land van wintersport, bergliefhebbers en zoveel meer. Oostenrijk is actief, biedt ontspanning en natuurschoon, maar ook culturele en culinaire hoogtepunten en prachtige steden. Op zoek naar tips en inspiratie voor je vakantie in Oostenrijk? Ontdek hier de mooiste plekjes in Oostenrijk, populaire bestemmingen in Oostenrijk en de mooiste dorpen in Oostenrijk!

Bestemmingen in Oostenrijk

Op zoek naar vakantiebestemmingen in Oostenrijk? De leukste bestemmingen in Oostenrijk zijn zeker niet altijd de meest bekende. Hier vind je een overzicht van alle bestemmingen waar wij van Oostenrijk TV zelf op pad zijn geweest. Wij nemen je graag mee naar de mooiste plekken in Oostenrijk en geven je tips en inspiratie voor je volgende trip.

Pssssst.... heb jij het al gehoord? Komende winter ontdekken wij ook de Tiroler Zugspitz Arena en laten wij jullie meegenieten van onze avonturen. Wij hebben er zin in!

Ontdek de tegenpolen berg en stad en geniet van deze unieke ervaring. Zat je net nog gezellig op een terrasje in de stad met uitzicht op de indrukwekkende middeleeuwse gebouwen, zo zit je een half uur later al op maar liefst 2.000 meter hoogte van je koffie met uitzicht te genieten.

De vakantieregio tussen de Grossglockner en de Zeller See. In de dorpen Bruck en Fusch word je altijd warm onthaald en zit je in no-time tussen de hoogste bergen van Oostenrijk én bij een van de mooiste meren van Oostenrijk. Hier valt altijd iets te ontdekken!

In het hart van Oostenrijk vind je de vakantieregio Salzburger Lungau. De vijftien verschillende dorpen vormen samen een veelzijdige regio. Wist je dat je hier in de winter meer dan 300 kilometer aan pistes vind? In de zomer vind je hier alles voor een actieve of juist een ontspannen bergvakantie.

Goldegg am See is een bijzonder en veelzijdig dorp op een zonnig hoogteplateau in het Salzburgerland. Hier is het echt thuiskomen. Thuiskomen en ontspannen bij fijne mensen in een schitterend berglandschap. Traditie komt hier samen met het modern. Hier is het altijd genieten!

Welkom in Oostenrijk: het land van wintersport, bergliefhebbers en zo veel meer. Oostenrijk is actief, biedt ontspanning en natuurschooon, maar ook culturele en culinaire hoogtepunten en prachtige steden. Oostenrijk is veelzijdig.