Logo
Menu sluiten

Kijk

Welkom in de Tiroler Zugspitz Arena

Een wintervakantie in de Tiroler Zugspitz Arena? Goed idee! In de zeven dorpen in de regio ontdek je adembenemende uitzichten, meerdere skigebieden – voor elke dag een andere – met perfect geprepareerde pistes, fantastische accommodaties en culinaire highlights. De winter beleven in de buitenlucht samen met vrienden is hier het devies. Waar wacht je nog op?!

Actief genieten in de Tiroler Zugspitz Arena

Skiën, langlaufen, rodelen, winterwandelen, de Tiroler Zugspitz Arena is de perfecte regio voor actieve vakantiegangers. Voor skiërs vind je in de directe omgeving meerdere skigebieden voor alle niveaus. De verschillende skigebieden zijn simpel met dezelfde skipas toegankelijk. Bovendien biedt de regio een afwisselend weekprogramma aan waardoor er ook naast de pistes genoeg te doen is voor de hele familie!

Bekijk alle bestemmingen
Meer artikelen inladen

Ontdek

Beleef het pistenparadijs

Snowboarder of skiër, jong of oud, beginner of gevorderde, de Tiroler Zugspitz Arena heeft de perfecte pistes voor iedereen. De vele verschillende en afwisselende afdalingen en berghutten garanderen een schitterende dag. De Tiroler Zugspitz Arena biedt alles, wat een geslaagde wintersportvakantie nodig heeft. Ontdek het zelf!

 

De veelzijdigheid van de Tiroler Zugspitz Arena

Skiën op meer dan 3000 meter hoogte of winterwandelen in het dal. De berg naar beneden carven of juist met sneeuwschoenen de berg op lopen. Als Pistenbully copiloot de pistes prepareren of een romantische fakkeltocht door de sneeuw. De wintersportmogelijkheden in de Tiroler Zugspitz Arena doen ons hart sneller kloppen!

Legenda
  • BlogsBlogs
  • ActivitiesActiviteiten
  • Video'sVideo's