Logo
Menu sluiten
Goedkoop vliegen naar Innsbruck

Goedkope vliegtickets voor de zomer

De snelste en makkelijkste verbinding tussen Nederland en de Oostenrijkse Alpen is met een vlucht naar Innsbruck. Vliegen naar Innsbruck in de zomer is net als in de winter snel, comfortabel en betaalbaar. De bergen in, een snelle citytrip of een beetje van beide, je bent er zo. Een spectaculaire landing is in ieder geval gegarandeerd. Wij zetten de goedkoopste tickets voor komende zomer op een rij. Laat de vakantie maar beginnen!

Vliegen naar Innsbruck in de zomer vanuit Nederland

Hoewel het aanbod beperkter is dan in de winter, kun je gelukkig ook in de zomer naar Innsbruck vliegen. Een super verbinding voor een mooie citytrip of een actieve vakantie in de bergen! Transavia vliegt het hele jaar door vanaf Amsterdam naar Innsbruck. In de zomermaanden vliegen ze twee keer per week (woensdag en zondag). Ook in de herfst vliegt Transavia nog vanuit Amsterdam naar Innsbruck. In november vliegen ze op donderdag en zondag en vanaf december weer dagelijks.

Goedkope vliegtickets Amsterdam – Innsbruck voor de zomer 2017

Wil je deze zomer nog naar Innsbruck voor een mooie trip? Wij zetten de goedkoopste vliegtickets van de komende maanden voor je op een rijtje (let op, prijzen kunnen ondertussen gewijzigd zijn):

Juli
Zondag 9 t/m woensdag 16 juli: €208 retour

Augustus
Zondag 6 t/m zondag 20 augustus: €142 retour
Woensdag 16 t/m zondag 20 augustus: €155 retour
Zondag 20 t/m zondag 27 augustus: €84 retour
Zondag 27 t/m woensdag 30 augustus: €102 retour

September
Zondag 10 t/m zondag 17 september: €84 retour
Zondag 17 t/m zondag 24 september: €70 retour
Zondag 24 t/m woensdag 27 september: €97 retour


 

Geschreven door:

Reacties