fbpx
Logo
Menu sluiten

Kijk

Drie dalen – drie onvergelijkbare ervaringen

Bergen, alpenweiden, bossen en beken kenmerken het landschap in de drie bergdalen in de Alpenregion Vorarlberg. En toch heeft elk dal zijn eigen karakter. In het Brandnertal vind je ontzettend veel activiteiten. Zo kan je een wandeling maken voor de zonsopkomst op de Mondspitze, dowhill mountainbiken in het Bikepark of klimmen in het klimpark bij de Lünersee.

Rust en ongerepte natuur in het biosfeerreservaat

In het Großes Walsertal gaat het er iets rustiger aan toe. Ongerepte natuur en een intense rust zijn in dit dal vanzelfsprekend. Ontdek de rust van het dal tijdens een kruidenwandeling, een tocht naar de Zaferhorn of een wandeling over “dem Weg der Sinne”. Maar ook in het Klostertal vind je genoeg voor een mooie vakantie. Wandel langs de Fallbach waterval, ga grillen aan de Alfenz beek of komt tot rust aan de helderblauwe Formarinsee.

Bekijk alle bestemmingen
Meer artikelen inladen

Ontdek

Ontspanning en afwisseling in de Alpenregion Vorarlberg

Drie indrukwekkende Alpendalen – het Brandnertal, Klostertal en het biosfeerreservaat Großes Walsertal rondom de Alpenstadt Bludenz – vormen samen een schitterende regio in het zuiden van Vorarlberg. Voor natuurgenieters en families vind je hier ontzettend veel mogelijkheden. Ontelbare kilometers wandelpaden en mountainbike routes, twee 18-holes golfbanen, thematische wandelpaden en genoeg mogelijkheden om te klimmen, paardrijden, boogschieten en zwemmen.

 

Brandnertal, Klostertal & Großes Walsertal

Het Brandnertal begint direct naast de Alpenstadt Bludenz en is het eerste dal voor een actieve familievakantie. Interactieve natuurbelevenissen zorgen ervoor dat je je geen moment zal vervelen. In het biosfeerreservaat Großes Walsertal heerst de filosofie: leven in eenheid met de natuur. Hier ontvlucht je de dagelijkse sleur en kom je echt tot rust in ongerepte natuur. Het Klostertal ligt aan de voet van de Arlberg en wordt omringt door hoge bergtoppen, glasheldere bergmeren en watervallen.

Legenda
  • BlogsBlogs
  • ActivitiesActiviteiten
  • Video'sVideo's