fbpx
Logo
Menu sluiten

Goldegger Moorsee

Schilderachtige bergwereld

De Goldegger Moorsee is schilderachtig gelegen tussen den bergen en aan de voet van het prachtige Schloss Goldegg. In de zomer is dit kleine meer een waar zwemparadijs met heerlijk warm water en in de wintermaanden kan er op het meer geschaatst worden. Een bijzondere aanrader is de langlaufloipe die in de wintermaanden rondom dit sfeervolle meer ligt. Goldegg staat trouwens bekend als een echt langlaufparadijs in de winter, onder andere dankzij de sneeuwzekerheid en de uitgebreide mogelijkheden!

Helende krachten in de Goldegger Moorsee

De Goldegger Moorsee is een bijzonder meer dat wordt geprezen om het bijzondere water. Het water heeft helende krachten en is mede daarom zeer geliefd bij kuur- en wellness liefhebbers. Het water bereikt heerlijk warme temperaturen in de zomer en voelt ontzettend zacht aan. Probeer het zelf eens en kijk hoe verfrissend en opwekkend een duik in de Goldegger Moorsee is!

Faciliteiten rondom het meer

Rondom het meer zijn voor de zwemgasten verschillende faciliteiten, zoals kinderspeeltoestellen en duikplanken die maken dat het hier voor het hele gezin aangenaam vertoeven is. Mocht je op zoek zijn naar nog meer zwemplezier in de regio, ga dan ook een dagje naar de Böndlsee. Dit meer ligt vlakbij maar biedt weer een totaal andere ervaring! Kortom, een bijzonder meer in een bijzondere regio. Meer informatie over de dit schilderachtige bergmeer vind je hier.

Goldegger Moorsee
Goldegger Moorsee
Toerismebureau Goldegg am See
Website www.goldeggamsee.at
Emailadres tourismus@goldeggamsee.at
Telefoon +43 (0)6415 8131
Adres Hofmark 18, 5622 Goldegg