fbpx
Logo
Menu sluiten
18-holes golfbaan

Golfclub Goldegg

Golfclub Goldegg in Goldegg am See

Voor een bijzondere golfervaring in het Salzburgerland kun je perfect terecht in Goldegg am See. Golfen in Goldegg is bijzonder want dit kleine, authentiek Oostenrijkse dorp ligt middenin de Salzburger bergwereld en heeft een schitterende 18-holes golfbaan te bieden.  Golfclub Goldegg ligt direct naast het kleine dorpje en is daarom nooit ver weg van een van de gezellige hotels in de omgeving. De faciliteiten op en rondom de Golfclub zijn van top kwaliteit. Zo vind je hier bijvoorbeeld een restaurant, shop, E-cars, oefenfaciliteiten, alles is aanwezig!

Golfclub Goldegg middenin de natuur

De golfclub ligt midden in de natuur van de Salzburger Sportwelt en biedt fantastische uitzichten op de omliggende bergomgeving. Doordat Goldegg op een zonnig hoogplateau ligt is op mooie dagen zon hier gegarandeerd en beleef je een onvergetelijke ronde bij Golfclub Goldegg. Zelfs direct naast de Golfbaan kun je bijzondere dieren en planten ontdekken!

Goldegg am See: pittoresk dorpje weg van de massa

Goldegg am See wordt gekenmerkt door het Schloss Goldegg en de Goldegger Moorsee. Bijzonder om te zien is de weerspiegeling van het kasteel in het water. Het kasteel samen met het meer en de fantastische bergomgeving vormen een pittoresk en fotogeniek plaatje! Goldegg is een dorpje voor de rustzoekers. Voor mensen die echt even willen genieten van de mooie omgeving en de Oostenrijkse gastvrijheid. Concluderend: ontdek het zelf en ervaar hoe mooi het hier is! Meer informatie over Golfclub Goldegg vind je hier.


 

Golfclub Goldegg
Golfclub Goldegg
Website www.goldeggamsee.at
Email tourismus@goldeggamsee.at
Telefoon +43 (0) 6415/8131
Adres Hofmark 18, 5622 Goldegg