fbpx
Logo
Menu sluiten

Kijk

Welkom in de vakantieregio Grossglockner Zellersee

Tussen Oostenrijks hoogste berg en de Zeller See vind je de vakantieregio Grossglockner Zellersee. De regio bestaat uit de dorpen Bruck en Fusch waar je altijd warm onthaald wordt. Vanuit de vakantieregio Grossglockner Zellersee zit je in no-time tussen de hoogste bergen van Oostenrijk én bij een van de mooiste meren van Oostenrijk. Hier valt altijd iets te ontdekken!

Centraal gelegen tussen Kaprun en Zell am See

In de winter centraal gelegen tussen de skigebieden van Zell am See en Kaprun, in de zomer direct aan het begin van misschien wel Oostenrijks mooiste alpenstrasse: de Grossglockner Hochalpenstrasse. Niet midden in de drukte van de grote gebieden maar wel midden in het hart van Oostenrijk? In de vakantieregio Grossglockner Zellersee zit je dan zeker goed!

Bekijk alle bestemmingen
Meer artikelen inladen

Ontdek

Zomer in Grossglockner Zellersee

Het leuke aan de twee kleine dorpen is dat ze allebei nog echt rustig en typisch Oostenrijks zijn, maar wel centraal tussen de grote bezienswaardigheden van Oostenrijk liggen! De prachtige Zeller See is hier nooit ver weg en de bekende Grossglockner Hochalpenstrasse begint zelfs in Fusch. Ontdek hier ook eens de Kneippanlagen in de omgeving!

Winter in Grossglockner Zellersee

In de winter super centraal gelegen tussen de bekende skigebieden van Zell am See en Kaprun. In no-time ben je met de auto of met de skibus bij een van de skiliften. Vanuit Bruck en Fusch kom je ook op plekken die bij de meeste toeristen minder bekend zijn: ga bijvoorbeeld rodelen op de Kohlschnait rodelbaan!

 

 

Legenda
  • BlogsBlogs
  • ActivitiesActiviteiten
  • Video'sVideo's