fbpx
Logo
Menu sluiten

Golfen in Bruck an der Grossglocknerstrasse

Golfen in Bruck an der Grossglocknerstrasse

Heb je wel eens aan een golfvakantie in Oostenrijk gedacht? Bruck an der Grossglocknerstrasse in de vakantieregio Grossglockner-Zellersee is dan een golfbestemming om eens over na te denken. Voor een golfvakantie in Oostenrijk is de vakantieregio Grossglockner-Zellersee wat ons betreft een uitstekende bestemming. Geniet van verschillende golfbanen in een schitterende bergwereld in de omgeving van Bruck an der Grossglocknerstrasse. De golfbaan van Zell am See heeft maarliefst 36 holes! Naast dat je fantastisch kunt golfen in Bruck an der Grossglocknerstrasse kom je hier ook even helemaal tot rust.

Meer informatie over de golfbaan:
Golfclub Zell am See

Vakantieregio Grossglockner Zellersee

Tussen Oostenrijks hoogste berg en de Zeller See vind je de vakantieregio Grossglockner Zellersee. De regio bestaat uit de dorpen Bruck en Fusch waar je altijd warm onthaald wordt. Vanuit de vakantieregio Grossglockner Zellersee zit je in no-time tussen de hoogste bergen van Oostenrijk én bij een van de mooiste meren van Oostenrijk. Hier valt altijd iets te ontdekken!

In de winter centraal gelegen tussen de skigebieden van Zell am See en Kaprun, in de zomer direct aan het begin van misschien wel Oostenrijks mooiste alpenstrasse: de Grossglockner Hochalpenstrasse. Niet midden in de drukte van de grote gebieden maar wel midden in het hart van Oostenrijk? In de vakantieregio Grossglockner Zellersee zit je dan zeker goed!

Meer informatie over de regio:
Vakantieregio Grossglockner Zellersee