fbpx
Logo
Menu sluiten

Mountainbiken in Piesendorf

Mountainbiken in Piesendorf

Heb je wel eens aan een fietsvakantie in Oostenrijk gedacht? Piesendorf in de vakantieregio Grossglockner-Zellersee is dan een mountainbike bestemming om eens over na te denken. Voor een mountainbike vakantie in Oostenrijk is de vakantieregio Grossglockner-Zellersee wat ons betreft een uitstekende bestemming. Geniet van honderden kilometer fietspaden en mountainbike trails door de schitterende bergwereld in de omgeving van Piesendorf. Naast fantastisch mountainbiken in Piesendorf kom je hier ook even helemaal tot rust.

Vakantieregio Grossglockner Zellersee

Tussen Oostenrijks hoogste berg en de Zeller See vind je de vakantieregio Grossglockner Zellersee. De regio bestaat uit de dorpen Bruck en Fusch waar je altijd warm onthaald wordt. Vanuit de vakantieregio Grossglockner Zellersee zit je in no-time tussen de hoogste bergen van Oostenrijk én bij een van de mooiste meren van Oostenrijk. Hier valt altijd iets te ontdekken!

In de winter centraal gelegen tussen de skigebieden van Zell am See en Kaprun, in de zomer direct aan het begin van misschien wel Oostenrijks mooiste alpenstrasse: de Grossglockner Hochalpenstrasse. Niet midden in de drukte van de grote gebieden maar wel midden in het hart van Oostenrijk? In de vakantieregio Grossglockner Zellersee zit je dan zeker goed!

Bekijk onze aflevering:
Mountainbiken rondom de Zellersee in de herfst

Meer informatie:
Vakantieregio Grossglockner Zellersee

 

Iets voor jou?
Culinair

Gulaschsuppe voor in het weekend

Ook zo'n zin in de winter, een haardvuur in de hut, nagloeiend van een heerlijke dag skien? Ik vind dat daar dan een langzaam gestoofde Goulashsoep bij hoort! Neem hier wel de tijd voor, het is geen fastfood.

Culinair

Marillenkuchen

Wachau in Niederösterreich.... ik kende die regio alleen van naam, omdat er de lekkerste abrikozen vandaan komen! Afgelopen juli waren we daar voor het eerst, op zoek naar die verrukkelijke oranje smaakbommetjes. Nou, dat was niet moeilijk zoeken! Overal waar je kijkt zie je ze, ruik je ze en kun je marillen kopen.