fbpx
Logo
Menu sluiten

Rodelbaan Kohlschnait

Wanneer je op vakantie bent in de vakantieregio Grossglockner – Zellersee dan is een rodel uitstapje naar de Kohlschnait eigenlijk een verplicht nummer. Niet voor niets komen vele toeristen uit de naastgelegen grote en bekende vakantiedorpen Zell am See en Kaprun naar het dorp Bruck voor deze unieke rodelbaan.

Laat je ophalen door de rodel-taxi!
De rodelbaan Kohlschnait is drie kilometer lang en wordt in de avonduren romantisch verlicht. Aan de top van de rodelbaan ligt een gezellig Gasthof waar je voorafgaand aan de rodelafdaling heerlijk kunt eten of gezellig wat kunt drinken. Je bereikt dit Gasthof te voet of je laat je ophalen door de rodel-taxi van het Gasthof. In de taxiprijs is een drankje en slee al inbegrepen!

Absoluut sneeuwzeker
De rodelbaan is geopend van december tot ver in maart en absoluut sneeuwzeker. Niet alleen sneeuw van moedernatuur blijft lang op deze helling liggen, maar een ondersteunende kunstsneeuwinstallatie zorgt dat de rodelbaan altijd in topconditie is. Meer informatie over de rodelbaan en de activiteiten ter plaatse vindt je op de website.

Ook wij probeerden het uit!
In de tweede aflevering van de winterserie “Winter is magic!” gingen wij langs bij de Kohlschnait rodelbaan. Met -15 graden Celcius op de thermometer en een mooi pak verse sneeuw testten wij deze gezellige rodelbaan. Met de “Rodeltaxi” omhoog, een lekkere warme chocomel in het Gasthof en met de slee lekker hard naar beneden! Bekijk hier onder de aflevering of lees hier het hele bericht bij de aflevering.

 

Rodelbaan Kohlschnait
Rodelbaan Kohlschnait
Website www.kohlschnait.at
E-mail info@kohlschnait.at
Reserveringen 0043 6545 6112
Adres Mitterhofstrasse 9, A-5671 Gries / Bruck a.d. Glocknerstrasse