fbpx
Logo
Menu sluiten

Wandelen in Zell am See

Wandelen in Zell am See

Wil je op wandelvakantie naar Oostenrijk? Zell am See in de vakantieregio Grossglockner-Zellersee is dan een wandelbestemming om eens over na te denken. Voor een wandelvakantie in Oostenrijk is de vakantieregio Grossglockner-Zellersee wat ons betreft een uitstekende bestemming. Geniet van honderden kilometers wandelroutes door de schitterende bergwereld. Naast fantastisch wandelen in Zell am See in de vakantieregio Grossglockner-Zellersee kom je hier ook even helemaal tot rust.

Vakantieregio Grossglockner Zellersee

Tussen Oostenrijks hoogste berg en de Zeller See vind je de vakantieregio Grossglockner Zellersee. De regio bestaat uit de dorpen Bruck en Fusch waar je altijd warm onthaald wordt. Vanuit de vakantieregio Grossglockner Zellersee zit je in no-time tussen de hoogste bergen van Oostenrijk én bij een van de mooiste meren van Oostenrijk. Hier valt altijd iets te ontdekken!

In de winter centraal gelegen tussen de skigebieden van Zell am See en Kaprun, in de zomer direct aan het begin van misschien wel Oostenrijks mooiste alpenstrasse: de Grossglockner Hochalpenstrasse. Niet midden in de drukte van de grote gebieden maar wel midden in het hart van Oostenrijk? In de vakantieregio Grossglockner Zellersee zit je dan zeker goed!

Bekijk onze aflevering:
Wandelen rondom Zell am See in de herfst

Meer informatie:
Vakantieregio Grossglockner Zellersee