fbpx
Logo
Menu sluiten
Gratis bergwandelingen en nog veel meer

Welcome Card

Voordelen van de Welcome Card Innsbruck

Gratis openbaar vervoer, zwemmen bij de Natterer See en spectaculaire bergwandelingen met gids. Ontdek alle voordelen van de Welcome Card Innsbruck. Als je op vakantie bent in Innsbruck en zijn regio’s maakt het niet uit hoe lang je blijft: vanaf een verblijf van één nacht krijg je de Welcome Card. Deze is gratis en geeft recht op talrijke kortingen en activiteiten en ontvang je van de gastheer/-vrouw van je accommodatie.

Gratis bergwandelprogramma met gids

Bedwelmende bergtoppen. Unieke bergpanorama’s. Authentieke hutten. Dat beleven gasten met het gratis bergwandelprogramma: van juni tot en met september dagelijks en in oktober van maandag tot en met vrijdag. Ervaren gidsen leiden gasten met Welcome Card naar de meest indrukwekkende plekken en uitzichtpunten van Innsbruck en zijn vakantiedorpen. Wandelingen zo veelzijdig als de Alpen zelf!

Tochten met wandeltijden van drie tot vier uur brengen de adembenemende veelzijdigheid van het Alpenparadijs heel dichtbij. Dichte bossen, majesteitelijke bergtoppen en de betovering van de natuur verenigd met de spannende Tiroolse wereld van de sagen maken het wandelen tot een bijzondere belevenis.

Kennis van het bergbeklimmen is niet noodzakelijk, een goede conditie is echter wel vereist. Het gratis bergwandeltocht-programma is ook voor senioren en kinderen vanaf acht jaar geschikt. De wandelingen vinden bij elk weertype plaats. Let u daarom op geschikte (regen)kleding en bescherming tegen de zon.

Meer informatie over de Welcome Card Innsbruck

 

Welcome Card
Welcome Card
Meer informatie www.innsbruck.info