fbpx
Logo
Menu sluiten
Fietsvakantie in Oostenrijk

Fiets- en bikeregio Lungau

Bijzondere omgeving om te fietsen

Heb je wel eens aan een fietsvakantie in Oostenrijk gedacht? Het Salzburger Lungau is dan een fietsbestemming om eens over na te denken. Voor een fietsvakantie in Oostenrijk is het Lungau wat ons betreft een uitstekende bestemming. Tijdens het fietsen in het Lungau geniet je van honderden kilometer fietspaden door de schitterende bergwereld van het Lungau. Het Salzburger Lungau is een bijzonder stukje Oostenrijk en is bovendien in 2012 uitgeroepen tot UNESCO Biosfeerreservaat. Naast fantastisch fietsen in het Lungau kun je hier dus ook echt even helemaal tot rust komen.

Fietsen in het lungau

In het Lungau ligt een goed aangegeven netwerk aan fietspaden en uitdagende mountainbike routes. Zowel de gemoedelijke fietser als de gepassioneerde mountainbiker vindt hier ontspanning en het avontuur. De vele fietsroutes zijn prachtig aangelegd en brengen je langs stromende beekjes en door schitterende bossen. Speciaal bij families is de ‘Murradweg’ bijzonder geliefd. Een prachtige fietsroute die langs de rivier de Mur leidt.

Met de E-bike door het Salzburger Lungau

Liever met de E-bike het Lungau verkennen? Ook dat kan. Het Lungau behoort tot Oostenrijks grootste E-bike regio’s. Met de E-bike is alles natuurlijk nét wat eenvoudiger en kun je die ene berg of dat dorpje verder tóch bereiken. Ook voor gebruikers van de E-bike is deze regio dus een aanrader. Kortom, stap op die fiets en ga op ontdekkingstocht!

Fiets- en bikeregio Lungau
Fiets- en bikeregio Lungau
Meer informatie www.lungau.at