fbpx
Logo
Menu sluiten
Skigebieden in het Lungau

Skigebied Obertauern

Jazeker, ook het beroemde en bekende skigebied Obertauern valt binnen de LUNGO skipas. Dit uiterst sneeuwzekere gebied is geopend van november tot begin mei en biedt naast de ruim 100 kilometer piste ook een gezellige en levendige Après Ski.

Skigebied Obertauern: zeer sneeuwzeker, snelle afdalingen
Daar waar de sneeuw zich thuis voelt, zeggen de eigen inwoners van Obertauern. En dat klopt natuurlijk, want de pistes beginnen hier pas op 1630 meter hoogte en reiken tot maar liefst  2315 meter hoogte. Hier ligt dan ook altijd veel sneeuw. De hoogteverschillen in het skigebied zijn niet gigantisch, maar dat maakt dat je over de goed geprepareerde pistes snel en eenvoudig binnen het skigebied kunt bewegen. Probeer het zelf eens uit!

De LUNGO-Skipas
In het Lungau ben je aan het juiste adres als het om de wintersport gaat. Met de LUNGO-Skipas skipas kan je terecht in de skigebieden Obertauern, Grosseck-Speiereck, Katschberg-Aineck en Fanningberg. Bekende en minder bekende skigebieden, maar ieder met hun eigen karakter en charme. De LUNGO-Skipas biedt volop afwisseling en 300 kilometer piste. Vanuit vrijwel iedere accommodatie zijn de verschillende skigebieden eenvoudig bereikbaar, met de auto of met de gratis en milieuvriendelijke skibussen.

Skigebied Obertauern
Skigebied Obertauern
Hoogte 1630 - 2315 meter
Pistes 100 kilometer
Meer informatie www.lungau.at