fbpx
Logo
Menu sluiten

Skigebied Fanningberg

Skigebied Fanningberg geldt als echte familie hotspot. Hier is het op een hoogte tussen de 1500 en 2100 meter uitstekend vertoeven. Met 30 kilometer overzichtelijke pistes is dit dé plek om de kinderen wegwijs te maken in de skisport, maar waar er ook voor de ouders ruim voldoende afwisseling wordt geboden.

Skigebied Fanningberg: Ook voor de kleine wintergasten wordt gezorgd
Het FANNY-Kinderpark op de Fanningberg is de ideale locatie om spelenderwijze tussen bekende sprookjesfiguren het skiën onder de de knie te krijgen. Hier skiën alle kinderen – en diegene die zich nog kind voelen – altijd met een glimlach op de piste.

De LUNGO-Skipas
In het Lungau ben je aan het juiste adres als het om de wintersport gaat. Met de LUNGO-Skipas skipas kan je terecht in de skigebieden Obertauern, Grosseck-Speiereck, Katschberg-Aineck en Fanningberg. Bekende en minder bekende skigebieden, maar ieder met hun eigen karakter en charme. De LUNGO-Skipas biedt volop afwisseling en 300 kilometer piste. Vanuit vrijwel iedere accommodatie zijn de verschillende skigebieden eenvoudig bereikbaar, met de auto of met de gratis en milieuvriendelijke skibussen.

Skigebied Fanningberg
Skigebied Fanningberg
Hoogte
Pistes
Meer informatie