fbpx
Logo
Menu sluiten
Skigebieden in het Lungau

Skigebied Katschberg-Aineck

Precies op de grens tussen de deelstaten Karinthië en Salzburgerland ligt het skigebied Katschberg Aineck. Het dorp ligt op 1640 meter hoogte en is daardoor in de winter absoluut sneeuwzeker!

Skigebied Katschberg Aineck: veelzijdig & absoluut sneeuwzeker
Ook als moeder natuur een keer niet meewerkt hoef je je hier geen zorgen te maken, want met de meer dan 700 sneeuwkanonnen kunnen alle pistes kunstmatig besneeuwd worden. Dit gebied met ruim 70 kilometer piste biedt voor ieder wat wils, van uitdagende zwarte pistes tot vriendelijke familie pistes. Dit skigebied biedt met de ‘Abfahrt A1’ ook een ongelofelijk mooie en lange dalafdaling, een afdaling die niet voor niets tot één van de langste en mooiste van Oostenrijk behoort.

De LUNGO-Skipas
In het Lungau ben je aan het juiste adres als het om de wintersport gaat. Met de LUNGO-Skipas skipas kan je terecht in de skigebieden Obertauern, Grosseck-Speiereck, Katschberg-Aineck en Fanningberg. Bekende en minder bekende skigebieden, maar ieder met hun eigen karakter en charme. De LUNGO-Skipas biedt volop afwisseling en 300 kilometer piste. Vanuit vrijwel iedere accommodatie zijn de verschillende skigebieden eenvoudig bereikbaar, met de auto of met de gratis en milieuvriendelijke skibussen.

Skigebied Katschberg-Aineck
Skigebied Katschberg-Aineck
Hoogte 1100 - 2220 meter
Pistes 70 kilometer
Meer informatie www.lungau.at