fbpx
Logo
Menu sluiten
Jou actieve zomerkaart!

Z-Ticket

Het Z-Tickets is jouw zomerkaart in de Tiroler Zugspitz Arena. Met deze kaart geniet je van vele voordelen tijdens je vakantie in deze regio. Eén kaart voor al je activiteiten is wel zo praktisch. Of je nu met de lift omhoog wilt, de bus wilt pakken of naar het zwembad wilt: het Z-Ticket is je entreebewijs!

Wat kost het Z-Ticket?

Het Z-Ticket is een betaalde aanvulling van de normale Gästekarte. Een 6-daags Z-Ticket kost je €84,00 in het hoogseizoen en €64,00 in het laagseizoen (Jeugd- en kindertickets nog duidelijk voordeliger). En daarmee heb je je ticket al snel terugverdiend, want bijvoorbeeld alleen al een bezoek aan de top van de Zugspitze zou je eenmalig €46,50 kosten. Het Z-ticket is verkrijgbaar tussen 25 mei en 3 november.

Wat zijn onze tips voor jou?

Heel fijn is natuurlijk dat alle liften onbeperkt zijn inbegrepen (enkel de lift naar de Zugspitze is slechts eenmalig). En er zijn zomers wat liften geopend hier en dat betekent natuurlijk dat je heel veel mogelijkheden hebt om bijzondere plekken in de bergen te ontdekken.

Maar er is meer, want er zijn ook een heleboel gratis activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de Fun Rollers of de rodelbaan in Biberwier of een rondvaart op de Heiterwanger See. En oja, het zwembad in Lermoos heeft echt een hele vette glijbaan.

Ook nog veel kortingen

Naast de vele gratis mogelijkheden biedt het Z-Ticket je ook nog eens veel kortingen. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een E-bike, het klimpark in Bichlbach of het boogschietparcours in Ehrwald.

Kortom ben je in de Tiroler Zugspitz Arena dan is dit ticket echt een must en meerwaarde voor je vakantie!

 

 

Z-Ticket
Z-Ticket
Meer informatie https://www.zugspitzarena.com/