fbpx
Logo
Menu sluiten
Nieuw op Oostenrijk TV

De groeten uit… Oostenrijk!

Het hele jaar zijn wij met onze camera’s onderweg in Oostenrijk om #hetoostenrijkgevoel met jullie te delen. En we hebben leuk nieuws, want vanaf deze week zie je een gloednieuwe serie hier bij ons op Oostenrijk TV! In “De groeten uit…!” gaan Valentijn & Pepijn langs de leukste Oostenrijkse gebieden en nemen ze jullie in korte video’s mee om het Oostenrijk gevoel met jullie te delen.

Zoveel mooie plekken!

Dat wij gek zijn op Oostenrijk dat is wel duidelijk. Waarom eigenlijk? Nou, omdat Oostenrijk zoveel mooie kanten kent! Dit is één van de belangrijkste redenen dat wij met Oostenrijk TV zijn begonnen. Wij werken & wonen al een tijdje in Oostenrijk en weten dat Oostenrijk heel veel moois te bieden heeft. Met deze nieuwe “De groeten uit…!” serie willen wij jullie zoveel mogelijk leuke Oostenrijkse gebieden laten zien.

Eerste aflevering: komende donderdag

Onze trouwe volgers hebben het al gezien, twee weken geleden waren wij een lang weekend in Oostenrijk onderweg om de nieuwe afleveringen te filmen. We hadden een schitterend weekend met héél veel sneeuw. Dat beloven dus mooie beelden te worden. De eerste aflevering zie je al komende donderdag bij ons online. Weten jullie in welk skigebied wij als eerste langs gingen? De foto hier onder verklapt het misschien al een beetje. Kijken dus donderdag!

Geschreven door:

Grietje Hultink
Grietje Hultink
2 jaren geleden

Kijk er naar uit,we gaan in juni weer met de caravan naar Oostenrijk

Reageer
Ricky Hendrikx
Ricky Hendrikx
2 jaren geleden

Zugspitz-arena.....altijd een bezoekje waard. Winter, lente, zomer of herfst.....het is er altijd mooi. Kom er al sinds eind jaren 60 en het zal me nooit vervelen.

Reageer
Harry
Harry
2 jaren geleden

Ja mooi hè heel fijn skigebied. Leermoos ⛷⛄️?

Reageer
Kees
Kees
2 jaren geleden

Is dat een youtube kanaal? Of hoe kan ik dit kanaal bekijken vanuit Nederlqnd?

Reageer
Gerrie Senders
Gerrie Senders
2 jaren geleden

Ik ga 17 febr. 2018 Met de wensambulance naar mayrhofen zillertal. Misschien naamsbekendheid ed filmen. Ga hier al 30 jaar naar toe. Ben helaas terminaal ziek en dit zal mijn laatste reisje zijn.

Reageer
Reacties