fbpx
Logo
Menu sluiten
Het Oostenrijk gevoel

Droomdag in Saalbach-Hinterglemm

Een dag uit de skifolder: Saalbach – Hinterglemm op 10-01-2016, wat was het lekker zeg!

Zulke skidagen zijn uniek. Terwijl de nevel nog in het dal hangt sta jij onder een strakblauwe hemel op de ski’s. Bomen wit besneeuwd, strakke pistes, het lijkt wel een omschrijving uit de skifolder. Zo’n dag was het dus ook. Een dag waar je alleen maar met een glimlach aan het afdalen bent. Rustig ook nog, want het is januari. Hier ben je wintersportfan voor, althans ik, jullie ook?

Wat een geluk dat wij onze camera mee hadden op deze droomdag in Saalbach-Hinterglemm. Zo kunnen we jullie een heel klein beetje mee laten genieten. Want ga jij binnenkort op wintersport, dan staat één ding vast: in Oostenrijk vind je op dit moment topcondities! Er ligt inmiddels meer dan genoeg sneeuw zoals deze opnames bewijzen. Heb je dan toevallig ook zon dan geniet jij binnenkort misschien ook wel van een droomdag uit de skifolder. Wij hebben genoten, en hopelijk hebben jullie na het zien van deze beelden net zo’n glimlach op jullie gezicht als wij!

Geschreven door:

Boudewijn Schoenmakers
Boudewijn Schoenmakers
3 jaren geleden

Het verhaal klopt perfect ik was ook 11 Januari in Piesen dorp, we waren op de maiskogel in Kaprun geweest, Geweldige sneeuw prachtige afdaling wel koud maar niet druk. Mooier kun je het niet hebben nog bedankt voor de hulp bij de aankoop E.D. we komen vanaf 22 Februari weer terug, met de kinderen en aanhang om daar nog even naar Saalbach Hinterglemm te gaan ik kijk er al naar uit. Met vriendelijke groet Boudewijn schoenmakers uit Oosteind Gem Oosterhout NB. Holland

Reageer
Reacties