fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Aankondiging

Filmweekend Tiroler Zugspitze Arena & Innsbruck

Het is winter in Oostenrijk en dat betekent dat ook wij druk in de weer zijn met onze camera om mooie content voor jullie te maken. Volgende week, in het weekend van 19 – 22 januari, gaan wij een weekend lang onderweg in onze partnerregio’s de Tiroler Zugspitze Arena en Innsbruck. Daar hebben we super veel zin in, want er staan hele gave dingen op het programma!

Innsbruck: skiën, stad en Nordkette

Vrijdag beginnen we vroeg in Innsbruck. Pepijn vliegt ‘s ochtends vanaf Amsterdam naar Innsbruck, waar Wouter, Jos en ik hem dan om 08:30 op het vliegveld zullen verwelkomen. Als alles volgens plan loopt staan we dan uiterlijk om 10:00 uur op de pistes van de Axamer Lizum. Of met een beetje geluk wel buiten de pistes als het weer en de sneeuw een beetje mee werkt. Het is daar in ieder geval ontzettend mooi zoals onderstaande video van het skigebied zelf laat zien.

In de middag duiken we met een Nederlandstalige gids de binnenstad van Innsbruck in. Zij gaat ons de hoogtepunten van de stad laten zien. Want in Innsbruck is namelijk ontzettend veel te beleven! We zijn nu al nieuwsgierig wat de binnenstad van Innsbruck ons zoal te bieden heeft. We houden jullie trouwens het gehele weekend op de hoogte van al onze belevenissen. Volg ons live via Facebook en Instagram.

En dan vragen we jullie om nu alvast te duimen dat we mooi weer gaan hebben, want aan het einde van de middag, zo rond de zonsondergang, gaan we de Nordkette op! Vanaf daar is er een overweldigend uitzicht en hoe tof is dat, dat we dit rondom de zonsondergang kunnen gaan vastleggen? We dineren daarna op 1905 meter hoogte onder de sterrenhemel. #zinin!

Een volle – en hopelijk geweldige – vrijdag staat ons dus in Innsbruck te wachten. Een ding staat nu al vast: we gaan jullie heel veel mooie beelden laten zien. En wie weet inspireren wij jou wel voor een korte trip naar deze stad met vele mogelijkheden!

Tiroler Zugspitze Arena – here we come!

En dan is het tijd voor de Tiroler Zugspitze Arena. Nog vrijdagavond rijden wij vanuit Innsbruck naar het dorpje Berwang, waar wij mogen gaan overnachten in een hotel dat direct aan de piste staat. Yes! Zaterdag, zondag én maandag gaan wij ons hier vermaken. En als je nu denkt dat wij vakantie gaan hebben dan moeten we je teleurstellen: het wordt heel hard werken voor ons! 😉 We ‘moeten’ skiën in de verschillende skigebieden die de Tiroler Zugspitze Arena rijk is, we ‘moeten’ de Zugspitze zelf op en we ‘moeten’ vroeg op staan voor de  First Track om als eerste op de piste te staan. En zo ‘moeten’ we nog veel meer leuke dingen gaan doen hier.

Onderstaand al wat impressies uit deze prachtige vakantieregio. Jullie begrijpen het al: het gaat zwaar voor ons worden, heel zwaar!

Als dat geen leuk en inspirerend weekend gaat worden dan weten wij het ook niet meer. De opnames en beelden die we gaan maken zullen we de weken daarna tot aan de voorjaarsvakantie natuurlijk aan jullie laten zien. Hou de website en onze social kanalen dus in de gaten!

Ben jij toevallig een van deze dagen ook in Innsbruck of de Tiroler Zugspitze Arena? Laat het ons dan weten en wellicht ben jij ineens de nieuw ster in een van onze afleveringen! 🙂 Ook als je echte insider tips hebt horen we het natuurlijk graag.

Tschüss!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.