fbpx
Logo
Menu sluiten

Wie zijn die liefhebbers van Oostenrijk?

Oostenrijk TV is hét online inspiratiekanaal voor iedereen die van Oostenrijk houdt. Wij brengen #hetoostenrijkgevoel bij je thuis. Dat doen we op een vernieuwende manier: alles draait bij ons om video! Het liefst zijn wij buiten onderweg, met camera en telefoon in de aanslag om de mooiste beelden met jullie te delen. We willen met Oostenrijk TV mensen inspireren en voorzien van informatie en ideeën om er op uit te gaan en het Oostenrijk gevoel optimaal te beleven.

Pepijn Hubers

Fan van Oostenrijk, wereldreiziger, liefhebber van video. Al tijdens de vakanties met zijn ouders legde Pepijn graag zo veel mogelijk vast op video, om er na de vakantie een mooie compilatie van te maken. Hoewel de wintersportvideo’s van de vakanties altijd populair waren binnen de vriendengroep, gaat ‘ie nu met Oostenrijk TV toch graag een stapje verder. Pepijn is altijd op zoek naar de mooiste plekken en de meest unieke activiteiten om een reis compleet te maken. Altijd op zoek naar hoe het anders, beter of nóg leuker kan.

Valentijn Hubers

Liefhebber van Oostenrijk, het hele jaar door. Dat is dan ook waarom Valentijn een aantal jaar geleden besloot heb om in dit prachtige land te gaan wonen. Woonachtig in Piesendorf, dicht bij de mooiste skigebieden van Oostenrijk. Een plek waar je het echte Oostenrijk gevoel het hele jaar door kan ervaren. Sinds Valentijn hier woont is hij nóg meer gaan ontdekken dat Oostenrijk echt een vakantiebestemming voor het hele jaar is, niet alleen voor de jaarlijkse wintersport. Deze ervaringen deelt hij graag met alle andere liefhebbers van Oostenrijk!

Wouter Oudemans

Wat Wouter het liefste doet? Het liefste is hij buiten onderweg in de Oostenrijkse bergen, met camera. Gewapend met het juiste materiaal gaat Wouter op zoek naar de mooiste plekken in Oostenrijk om deze in foto of video vast te leggen. Ook hij verruilde het Nederlandse leven een aantal jaar geleden voor een leven in het Oostenrijkse Altenmarkt. Die mooie zonsondergang in het Lungau? Die schitterende herfstdag op de Grossglockner – Hochalpenstrasse of die prachtige appartementen in Kappl? Yes, allemaal ontdekt en vastgelegd door Wouter!

Samenwerken met Oostenrijk TV

Wij zijn echte liefhebbers van Oostenrijk. Vanuit deze passie creëren wij online (video)content campagnes waarmee we #hetoostenrijkgevoel bij de mensen thuis brengen. Dit doen we voor tal van merken en organisaties. Benieuwd naar onze Mediakit en wat we precies doen? Vraag naar de mogelijkheden: pepijn@oostenrijktv.nl of bel Pepijn op 0612269916.

Wij kunnen altijd beter

Heb je een vraag, compliment, klacht, leuke tip of suggesties voor Oostenrijk TV? Mail naar pepijn@oostenrijktv.nl. Wij staan altijd open voor verbeteringen van ons kanaal. Ook op social media zijn we overal aanwezig. Binnenkort ook in Oostenrijk? Deel je ervaringen met ons onder #hetoostenrijkgevoel of schrijf ons een berichtje op Facebook of Instagram.