Logo
Menu sluiten

Over ons

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Oostenrijk!
Oostenrijk TV is het nieuwe online inspiratiekanaal voor iedereen die van Oostenrijk houdt. Wij brengen het echte Oostenrijk gevoel bij je thuis. Dat doen we op een vernieuwende manier: alles draait bij ons om video! Blijf ons volgen als je niets wilt missen uit dit prachtige vakantieland. Kijk, ontdek en beleef!

Ons doel
Ons doel met Oostenrijk TV is om mensen te inspireren en te voorzien van informatie en ideeën om er op uit te gaan en het Oostenrijk gevoel optimaal te beleven. Bovendien komt op Oostenrijk TV de veelzijdigheid van dit prachtige land in álle seizoenen aan bod: Oostenrijk is zo veel meer dan alleen de wintersport.

Wij kunnen altijd beter
Heb je een vraag, compliment, klacht, leuke tip of suggesties voor Oostenrijk TV? Laat het ons weten! Wij staan altijd open voor verbeteringen van ons kanaal. Ook op social media zijn we overal aanwezig. Binnenkort ook in Oostenrijk? Deel je ervaringen met ons! Schrijf ons een berichtje op Facebook, Instagram of Twitter.

Samenwerking & campagnes via Oostenrijk TV
Wij zijn echte liefhebbers van Oostenrijk. Vanuit deze passie creëren wij hoogwaardige content en brengen wij het echte Oostenrijk gevoel bij de mensen thuis. Benieuwd naar onze Mediakit? Vraag naar de mogelijkheden: pepijn@oostenrijktv.nl.

De Liefhebbers

Pepijn Hubers
Fan van Oostenrijk, wereldreiziger, liefhebber van video. Al tijdens de vakanties met zijn ouders legde Pepijn graag zo veel mogelijk vast op video, om er na de vakantie een mooie compilatie van te maken. Hoewel de wintersportvideo’s van de vakanties altijd populair waren binnen de vriendengroep, gaat ‘ie nu met Oostenrijk TV toch graag een stapje verder. Pepijn is altijd op zoek naar de mooiste plekken en de meest unieke activiteiten om een reis compleet te maken. Altijd op zoek naar hoe het anders, beter of nóg leuker kan.

Valentijn Hubers
Liefhebber van Oostenrijk, het hele jaar door. Dat is dan ook waarom Valentijn een aantal jaar geleden besloot heb om in dit prachtige land te gaan wonen. Woonachtig in Piesendorf, dicht bij de mooiste skigebieden van Oostenrijk. Een plek waar je het echte Oostenrijk gevoel het hele jaar door kan ervaren. Sinds Valentijn hier woont is hij nóg meer gaan ontdekken dat Oostenrijk echt een vakantiebestemming voor het hele jaar is, niet alleen voor de jaarlijkse wintersport. Deze ervaringen deelt hij graag met alle andere liefhebbers van Oostenrijk!

Wouter Oudemans
Wat Wouter het liefste doet? Het liefste is hij buiten onderweg in de Oostenrijkse bergen, met camera. Gewapend met het juiste materiaal gaat Wouter op zoek naar de mooiste plekken in Oostenrijk om deze in foto of video vast te leggen. Ook hij verruilde het Nederlandse leven een aantal jaar geleden voor een leven in het Oostenrijkse Altenmarkt. Die mooie zonsondergang in het Lungau? Die schitterende herfstdag op de Grossglockner – Hochalpenstrasse of die prachtige appartementen in Kappl? Yes, allemaal ontdekt en vastgelegd door Wouter!

De partners