fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

We zijn er!

Heel veel sneeuw in Kühtai op 2020 meter hoogte

Onze winteropnames zijn officieel van start! We zijn vandaag aangekomen in Kühtai, een puur wintersportdorp op 2020 meter hoogte. Daarmee is het (zo goed als?) het hoogste skidorp van Oostenrijk. Fantastisch en wat een bakken, bakken met sneeuw. We hadden geluk, want de weg naar het dorp was een groot deel van de dag afgesloten vanwege lawinegevaar maar werd net voor onze aankomst weer vrijgegeven. Hier boven is het wit, witter, wits. Echt een belevenis. En dat heb je hier dus niet nu vanwege de enorme dump die gaande is, maar dat heb je hier gewoon altijd!

Het plan was om vanavond omhoog te lopen naar een hut, daar een lekker hapje te eten en dan via de rodelbaan weer naar beneden te sleeën. Maar ja, de rodelbaan is vanwege te veel sneeuw (ja echt waar!) gesloten. En dus hebben we onze avond maar besteed met een wandelingetje in het dorp, hetgeen – zeker nu – een ware belevenis was. Pepijn kon het niet laten een sneeuwduik te maken..

Morgen gaan we vroeg de piste op en dan doen we weer live verslag. Blijf ons dus volgen!

P.s. heb je al de vele sneeuw gezien van onze reis vandaag náár het Kühtai?


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.