fbpx
Logo
Menu sluiten

Winactie Innsbruck

Win 2x de Innsbruck Card

Een vakantie in Innsbruck is stad én berg. Een beetje van allebei. De koffer pakken voor een vakantie naar Innsbruck kan daardoor soms best lastig zijn, maar is zeker de moeite waard. De veelzijdigheid van Innsbruck kun je nu zelf ontdekken als je meedoet aan onze winactie en de Innsbruck Card wint!

Innsbruck Card

Door mee te doen aan onze winactie kun je 2x de Innsbruck Card voor 24 uur winnen (ter waarde van €78). Met dit ticket geniet je wel héél voordelig van deze mooie stad en zijn omgeving. Zo krijg je bijvoorbeeld gratis toegang tot een van de vele musea of bezienswaardigheden en een gratis berg- en dalrit met een van de liften in de omgeving!

Wat moet je doen?

Meedoen is super simpel! Like ons op Facebook, vul je gegevens in en geef antwoord op de vraag en je doet automatisch mee met deze winactie. Wie weet geniet jij dan binnenkort van alle voordelen van de Innsbruck Card. De winactie loopt tot en met 13-09-2017.

1. Like ons op Facebook.

 

2. Vul het formulier in en beantwoord onderstaande vraag.

Deze winactie is verlopen. De winnaar is reeds bekend gemaakt.

Met het versturen van het aanmeldformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden van deze winactie. De winnaar ontvangt 14 september 2017 bericht per email.

 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.