fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Winactie Innsbruck

En de winnaar is…!

De afgelopen weken konden jullie meedoen aan de winactie in samenwerking met Innsbruck. Wij vroegen jullie welke berg bij Innsbruck vanuit de binnenstad binnen 20 minuten te bereiken is.

Met de lift binnen 20 minuten op de Nordkette

Een vakantie in Innsbruck is stad én berg. Een beetje van allebei. Vanuit de binnenstad sta je binnen 20 minuten bovenop de Nordkette. Vanuit hier heb je een schitterend uitzicht over de stad. In de zomer maak je er een stevige wandeling en in de winter ski je mét uitzicht op Innsbruck lekker naar beneden. We hebben alle reacties doorgepluisd en uit de goede antwoorden een winnaar getrokken!

En de winnaar is…

Gefeliciteerd Marion Orsel, jij hebt de vraag goed beantwoord en wint daarmee 2x de Innsbruck Card (voor 24 uur). Hiermee ontdek je wel héél voordelig de stad Innsbruck en zijn omgeving. Meer informatie over de Innsbruck Card lees je hier. De winnaar is ook persoonlijk op de hoogte gesteld.

Meer informatie over Innsbruck? Wij schreven er al meerdere keren over. Mis onze andere winacties niet dus like ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

 

 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.