fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

WINNAARS

Winactie Mountain Carts op de Muttereralm

Waarschijnlijk heb je het onderhand wel gezien: tijdens onze laatste trip naar Innsbruck scheurde Valentijn met de Mountain Carts van de berg af op de Muttereralm. Dat was super tof! Nog leuker was natuurlijk dat we 2 x 2 ritten met de Mountain Carts mochten weggeven met deze winactie. De winnaars zijn bekend!

Hoeveel honden zijn er te zien?

Wij stelden jullie de volgende vraag:

In de Mountain Carts aflevering is Valentijn eerst in het centrum van Innsbruck, vervolgens gaat hij met de gondel de berg op en daarna scheurt hij met de Mountain Carts weer naar beneden. Heel tof allemaal, maar hoe veel honden zijn er eigenlijk te zien in de aflevering? 

Het was even zoeken, zeker als je op een telefoon hebt gekeken. Maar voor de scherpe ogen onder ons: er waren 3 honden te zien in de video. De eerste op 0.05 en de volgende twee honden vind je rond seconde 17, bij het bewegende standbeeld!

En de winnaars zijn…

We hebben een aantal goede antwoorden binnen gekregen en daaruit hebben we twee winnaars getrokken:

Myrthe Kielman
Grytsje de Haan

Gefeliciteerd! Jullie winnen allebei 2 ritten met de Mountain Carts inclusief bergrit met de gondel (ter waarde van €52) en ontvangen van ons bericht via e-mail.

Deze keer niet gewonnen? Niet getreurd, we hebben vaker winacties. Wil je die niet missen, meld je dan hieronder even aan voor ons inspiratiemagazine!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.