fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Sun, Ski & Sound gegarandeerd

White Pearl Mountain Days 2023 van 24 maart t/m 2 april

Op zoek naar de perfecte combinatie van wintersport, zon, muziek én culinaire hoogtepunten? Dan zijn de White Pearl Mountain Days in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn zeker wat voor jou! Wij zijn er in ieder geval net als in 2022 ook in 2023 weer bij! Zien we jou daar ook?

White Pearl Mountain Days 2023 in het Skicircus

Vorig jaar was het nog even spannend in verband met de coronamaatregelen of de White Pearl Mountain Days door zouden gaan. Uiteindelijk kwam het allemaal goed en vond er een ’boutique edition’ plaats van dit mooie event. Nu corona geen rol meer speelt is het in 2023 eindelijk weer tijd voor een volwaardige versie van de White Pearl Mountain Days! Dit jaar vindt het event plaats van vrijdag 24 maart tot en met  zondag 2 april 2023 met een mooie lineup van onder andere Jan Blomqvist, Nils Hoffman, Moguai en Avaion. Kijk hieronder maar even hoe fijn de sfeer is!

Alpine Lifestyle in plaats van Après-Ski

De White Pearl Mountain Days bestaan nu al een aantal jaren (voor corona), en met succes. De succesvolle samenwerking tussen de bergbahnen, de hotels en restaurants zorgt voor een innovatief en vernieuwend concept tijdens de wintersport. Door het hele gebied vind je een fijne mix aan (internationale) top DJ’s, live-performances en culinaire highlights aangevuld met een uitgebreid fitness- en gezondheidsprogramma in de vorm van bijvoorbeeld yogalessen en sneeuwschoenwandelingen. En dat allemaal onder de heerlijke voorjaarszon.

‘s Ochtends op de piste, ‘s middags genieten van zon en muziek

Zo tegen het einde van het seizoen worden de dagen langer en de temperaturen gaan omhoog. Wat ons betreft hét moment om ‘s ochtends vroeg een paar uur de piste op te gaan en ‘s middags te genieten van de zon in je gezicht in een ligstoel of op een gezellig terras. Tijdens de White Pearl Mountain Days is het niet moeilijk om je te vermaken in de brandende voorjaarszon. Schuif gewoon aan bij een van de feestjes of activiteiten bij de verschillende skihutten. Alle locaties zijn gratis toegankelijk. Sonnenskilauf deluxe noemen we dat!

Programma en activiteiten White Pearl Mountain Days 2022

Door het hele gebied doen er verschillende hutten, restaurants en hotels mee. Hier zul je gedurende de hele week toffe DJ’s en live-performances tegenkomen. De meeste muziekale programma’s op de berg duren van 11.30 – 16.30 uur. Het programma met de feestjes in het dal start tussen 15.00 en 16.30 uur en gaat meestal door tot circa 20.00 uur.  Op de Instagrampost hieronder zie je een snel overzicht van het programma van 2023. Meer info vind je op de website of op de Instagrampagina van de White Pearl Mountain Days.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WHITE PEARL MOUNTAIN DAYS (@wpmdays)

Naast dit muziekale programma is er ook een uitgebreid sport- en fitnessprogramma zoals gezegd. Wat dacht je van Morning Yoga of Après Ski Stretch in Saalbach of  Functional Training in Fieberbrunn? Er is voor iedereen iets te ontdekken. Meer informatie over Saalbach Hinterglemm vind je op onze bestemmingspagina.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.