fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Sun, Ski & Sound gegarandeerd

White Pearl Mountain Days in het Skicircus

Op zoek naar de perfecte combinatie van wintersport, zon, muziek én culinaire hoogtepunten? Dan zijn de White Pearl Mountain Days in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn zeker wat voor jou! Wij zijn er in ieder geval bij dit jaar. Zien we jou ook?

Groen licht voor de White Pearl Mountain Days 2022

Het was nog even spannend natuurlijk in verband met de coronamaatregelen of de White Pearl Mountain Days dit jaar door konden gaan. Maar nu vrijwel alle coronamaatregelen in Oostenrijk verdwenen zijn, zijn we er ook zeker van dat dit mooie event in het Skicircus door kan gaan! Dit jaar vinden de White Pearl Mountain Days plaats van vrijdag 25 maart tot en met 3 april 2022.

Alpine Lifestyle in plaats van Après-Ski

De White Pearl Mountain Days bestaan nu al een aantal jaren (voor corona), en met succes. De succesvolle samenwerking tussen de Bergbahnen, de hotels en restaurants zorgt voor een innovatief en vernieuwend concept tijdens de wintersport.

Door het hele gebied vind je een fijne mix aan (internationale) top DJ’s, live-performances en culinaire highlights aangevuld met een uitgebreid fitness- en gezondheidsprogramma in de vorm van bijvoorbeeld yogalessen en sneeuwschoenwandelingen. En dat allemaal onder de heerlijke voorjaarszon.

‘s Ochtends op de piste, ‘s middags genieten van zon en muziek

Zo tegen het einde van het seizoen worden de dagen langer en de temperaturen gaan omhoog. Wat ons betreft hét moment om ‘s ochtends vroeg een paar uur de piste op te gaan, en ‘s middags te genieten van de zon in je gezicht in een ligstoel of op een gezellig terras. Tijdens de White Pearl Mountain Days is het niet moeilijk om je te vermaken in de brandende voorjaarszon. Schuif gewoon aan bij een van de feestjes of activiteiten bij de verschillende skihutten. Sonnenskilauf deluxe noemen we dat!

Programma en activiteiten White Pearl Mountain Days 2022

Door het hele gebied doen er verschillende hutten, restaurants en hotels mee. Hier zul je gedurende de hele week toffe DJ’s en live-performances tegenkomen. De meeste muziekale programma’s duren van 12.00 – 16.00 uur en op sommige plekken gaat het feest vervolgens door van 15.00 – 19.00 uur. Zie hieronder het volledige muziekale programma van 2022.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Saalbach Hinterglemm (@saalbach_com)

Maar naast dit muziekale programma is er ook een uitgebreid sport- en fitnessprogrammasaal zoals gezegd. Wat dacht je van Morning Yoga of Apres Ski Strecht in Saalbach of  Functional Training in Fieberbrunn? Er is voor iedereen iets te ontdekken. Bekijk het volledige programma op wpmdays.at. Meer informatie over Saalbach Hinterglemm vind je op onze bestemmingspagina.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.