fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

White Pearl Mountain Days 2024 van 22 t/m 31 maart

Op zoek naar de perfecte combinatie van wintersport, zon, muziek én culinaire hoogtepunten? Dan zijn de White Pearl Mountain Days in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn zeker wat voor jou! Het is onze favoriete manier om het winterseizoen af te sluiten dus wij zijn er in ieder geval net als de afgelopen jaren weer bij. Zien we jou daar ook?

White Pearl Mountain Days 2024 in het Skicircus

De White Pearl Mountain Days staat garant voor mooie momenten. Door het hele skigebied van Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn vind je een week lang overal gezellige feestjes met DJ’s en culinaire hoogtepunten. Af en toe een beetje decadent, maar stiekem toch wel lekker met dat zonnetje op je bol. Naast de feesten in de verschillende berghutten en hotels, is er ok een uitgebreid ‘health- & fitnessprogramma’ met bijvoorbeeld Mountain Yoga of begeleide sneeuwschoenwandelingen. Dit jaar vindt het event plaats van van 22 tot en met 31 maart 2024. Voor de muziekliefhebbers is er een mooie ineup van onder andere Klangkarussel, Moguai, Natascha Polé, Helsloot en vele anderen. Kijk hieronder maar even hoe fijn de sfeer was in 2023!

Alpine Lifestyle in plaats van Après-Ski

De White Pearl Mountain Days bestaan nu al een aantal jaren (voor corona), en met succes. De succesvolle samenwerking tussen de bergbahnen, de hotels en restaurants zorgt voor een innovatief en vernieuwend concept tijdens de wintersport. Door het hele gebied vind je een fijne mix aan (internationale) top DJ’s, live-performances en culinaire highlights aangevuld met een uitgebreid fitness- en gezondheidsprogramma in de vorm van bijvoorbeeld yogalessen en sneeuwschoenwandelingen. En dat allemaal onder de heerlijke voorjaarszon.

Alpine Lifestyle in plaats van Après-Ski

Zo tegen het einde van het seizoen worden de dagen langer en de temperaturen gaan omhoog. Wat ons betreft hét moment om ‘s ochtends vroeg een paar uur de piste op te gaan en ‘s middags te genieten van de zon in je gezicht in een ligstoel of op een gezellig terras. Tijdens de White Pearl Mountain Days is het niet moeilijk om je te vermaken in de brandende voorjaarszon. Schuif gewoon aan bij een van de feestjes of activiteiten bij de verschillende skihutten. Alle locaties zijn gratis toegankelijk. Als je gegarandeerd een plekje wil, is het verstandig om een tafel te reserveren. Verwacht geen klassieke Oostenrijkse Après-Ski, maar een chique wereld van Alpine Lifestyle. Sonnenskilauf deluxe noemen we dat!

Programma en activiteiten White Pearl Mountain Days 2024

Door het hele gebied doen er verschillende hutten, restaurants en hotels mee. Hier zul je gedurende de hele week toffe DJ’s en live-performances tegenkomen. De meeste muziekale programma’s op de berg duren van 11.30 – 16.30 uur. Het programma met de feestjes in het dal start tussen 15.00 en 16.30 uur en gaat meestal door tot circa 20.00 uur.  Op de Instagrampost hieronder zie je een snel overzicht van het programma van 2024. Meer info vind je op de website of op de Instagrampagina van de White Pearl Mountain Days.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WHITE PEARL MOUNTAIN DAYS (@wpmdays)

Naast dit muziekale programma is er ook een uitgebreid sport- en fitnessprogramma zoals gezegd. Wat dacht je van Breathwork, Yoga Flow in Saalbach? Of neem een ijsbad! Er is voor iedereen iets te ontdekken. Meer informatie over Saalbach Hinterglemm vind je op onze bestemmingspagina.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.