fbpx
Logo
Menu sluiten

Kijk

Welkom in het Montafon

Snel te bereiken en ontzettend veel afwisseling. Zo hebben wij het Montafon in de zomer leren kennen. Zowel op het gebied van afwisselende landschappen, als op het gebied van activiteiten heeft dit dal je ongelofelijk veel goeds te bieden. Of je nu rust zoekt, pure natuur of veel activiteit, het Montafon lijkt haar vakantiegangers de ideale combinatie te kunnen bieden.

Een relatie tussen mens en berg

Die speelt hier in het Montafon al heel lang een belangrijke rol. Als gast merk je dit doordat je hier een bijzondere mix aan activiteiten krijgt aangeboden om jouw bergzomer tot iets heel bijzonders te maken. Wij kunnen inmiddels zeggen: dat hebben we ontdekt, dat hebben we mogen beleven. Wanneer beleef jij het Montafon?

Bekijk alle bestemmingen

Ontdek

Het actieve zuidelijkste dal in Vorarlberg

Wat liefhebbers van beweging en natuurgenieters ook zoeken: in het Montafon, het zuidelijkste dal in Vorarlberg, zullen zij het vinden. Het indrukwekkende landschap wordt gedomineerd door de drie bergketens SilvrettaRätikon en Verwall en is perfect ontsloten met prachtige routes voor wandelaars, maar ook voor mountainbikers en E-mountainbikers.

Ook cultureel en culinair genieten

Geïnteresseerden in cultuur kunnen deelnemen aan theaterwandelingen, het Montafoner legendenfestival (Sagenfestspiele) bezoeken of op bijzondere locaties luisteren naar de concerten van de ‘Montafoner Resonanzen’. Natuurlijk nodigt het Montafon u ook uit voor culinaire hoogstandjes. Een regionale specialiteit is bijvoorbeeld de ‘Sura Kees’, een mild-aromatische magere kaas.

Legenda
  • BlogsBlogs
  • ActivitiesActiviteiten
  • Video'sVideo's