fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Goedkoop vliegen naar Innsbruck

Goedkope vliegtickets voor de zomer

De snelste en makkelijkste verbinding tussen Nederland en de Oostenrijkse Alpen is met een vlucht naar Innsbruck. Vliegen naar Innsbruck in de zomer is net als in de winter snel, comfortabel en betaalbaar. De bergen in, een snelle citytrip of een beetje van beide, je bent er zo. Een spectaculaire landing is in ieder geval gegarandeerd. Wij zetten de goedkoopste tickets voor komende zomer op een rij. Laat de vakantie maar beginnen!

Vliegen naar Innsbruck in de zomer vanuit Nederland

Hoewel het aanbod beperkter is dan in de winter, kun je gelukkig ook in de zomer naar Innsbruck vliegen. Een super verbinding voor een mooie citytrip of een actieve vakantie in de bergen! Transavia vliegt het hele jaar door vanaf Amsterdam naar Innsbruck. In de zomermaanden vliegen ze twee keer per week (woensdag en zondag). Ook in de herfst vliegt Transavia nog vanuit Amsterdam naar Innsbruck. In november vliegen ze op donderdag en zondag en vanaf december weer dagelijks.

Goedkope vliegtickets Amsterdam – Innsbruck voor de herfst 2017

Wil je deze herfst nog naar Innsbruck voor een mooie trip? Wij zetten de goedkoopste vliegtickets van de komende maanden voor je op een rijtje (let op, prijzen kunnen ondertussen gewijzigd zijn):

 

September
Woensdag 13 t/m zondag 17 september: €127 retour
Zondag 17 t/m zondag 24 september: €88 retour
Zondag 24 t/m woensdag 27 september: €87 retour

Oktober

Zondag 1 t/m zondag 8 oktober: €68 retour
Zondag 8 t/m woensdag 11 oktober: €81 retour
Woensdag 18 t/m zondag 22 oktober: €87 retour
Zondag 22 t/m woensdag 25 oktober: €74 retour


 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.