fbpx
Logo
Menu sluiten

Kijk

Welkom in Innsbruck

Wandelschoenen of high heels? De koffer pakken voor een vakantie in Innsbruck kan soms best lastig zijn, maar is zeker de moeite waard. Ontdek de tegenpolen berg en stad en geniet van deze unieke ervaring. Zat je net nog gezellig op een terrasje in de stad met uitzicht op de indrukwekkende middeleeuwse gebouwen, zo zit je een half uurtje later al op maar liefst 2.000 meter hoogte van je koffie met uitzicht over de stad en de bergen te genieten.

Innsbruck is stad én berg

In Innsbruck beleef je een unieke alpien-urbane mix van berg en dal, natuur en stad. Ontdek de bruisende stad en de vakantiedorpen in de omgeving. Van zonovergoten hoogteplateaus tot romantische bergbeklimmersdorpen en gezinsvriendelijke oases. Perfect voor de wintervakantie, ideaal voor de zomervakantie. Innsbruck en zijn regio’s bieden in elk jaargetijde vrijetijdsvermaak, culturele highlights en sportieve hoogtepunten.

Bekijk alle bestemmingen
Meer artikelen inladen

Ontdek

Beleef de geschiedenis van Innsbruck

In de 800 jaar oude binnenstad van Innsbruck vertellen de bezienswaardigheden over een bewogen geschiedenis van de stad: zo was het Gouden Dak, de pronkerker van keizer Maximiliaan I, getuige van riddertoernooien. In de keizerlijke Hofburg vonden bruisende feesten plaats, Schloss Ambras werd tot prachtige blikvanger. En vanaf de stadstoren waarschuwde tot in de 20e eeuw een wachter voor grote branden, onweer en vijanden.

Sportief genieten van de Innsbrucker Alpenzomer

Bedwelmende bergtoppen. Unieke bergpanorama’s. Authentieke hutten. Dat beleven gasten met het gratis bergwandelprogramma: van juni tot en met september dagelijks en in oktober altijd van maandag tot en met vrijdag. Ervaren gidsen leiden gasten met de Welcome Card naar de meest indrukwekkende plekken en uitzichtpunten van Innsbruck en zijn vakantiedorpen. Wandelingen zo veelzijdig als de Alpen zelf!

Legenda
  • BlogsBlogs
  • ActivitiesActiviteiten
  • Video'sVideo's