fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

WINNEN

2 x 2 ritten voor de Mountain Carts op de Muttereralm

Tijdens onze laatste trip naar Innsbruck scheurde Valentijn met de Mountain Carts van de berg af op de Muttereralm. Erg tof was dat! En nog toffer is het natuurlijk dat ook jij binnenkort als een gek van de berg af kan racen want samen met Innsbruck hebben we een toffe win-actie.

Wat kan je winnen?

Voor deze win actie mogen we twee prijzen weggeven! We verloten twee keer 2 ritten voor de Mountain Carts inclusief bergrit met de gondel (ter waarde van €52). Dus heb jij het antwoord op onderstaande vraag goed? Dan scheur jij wellicht binnenkort met z’n tweeën in deze Mountain Carts van de berg!

Wat moet je doen?

In de Mountain Carts aflevering is Valentijn eerst in het centrum van Innsbruck, vervolgens gaat hij met de gondel de berg op en daarna scheurt hij met de Mountain Carts weer naar beneden. Heel tof allemaal, maar hoe veel honden zijn er eigenlijk te zien in de aflevering?  De aflevering zie je bovenaan deze pagina (of lees het hele bericht hier). Weet jij het antwoord? Like dan onze Facebookpagina, deel deze win-actie en vul uiterlijk 28 juli onderstaand formulier in.

Deze winactie is verlopen

Met het versturen van het aanmeldformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden van deze win-actie. De winnaar ontvangt 29 juli 2019 bericht per email.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.