fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

WINNAAR

Innsbruck City Break voor 2 personen

Wij zijn er inmiddels al achter: Innsbruck is een schitterende stad! Voor ons filmweekend in januari vloog Pepijn van Amsterdam naar Innsbruck, gingen we skiën in Axamer Lizum, kregen we een rondleiding door de binnenstad en hebben we ‘s avonds heerlijk gegeten bovenop de Nordkette. De eerste aflevering waarin Pepijn naar Innsbruck vliegt staat al online!

Bergstation Nordkettenbahn op 1905 meter hoogte!

Samen met Innsbruck hebben wij een hele gave win-actie opgezet. De afgelopen twee weken kon je meedoen door te raden waar wij bovenstaande opname hebben gemaakt en hoe hoog het bergstation is. Er is veel gereageerd en tot onze verbazing waren er ook nog veel foute antwoorden! We zijn inderdaad ook in de Tiroler Zugspitz Arena geweest, maar bovenstaande opname is niet vanaf de Zugspitze. Dit shot maakten wij bovenop de Seegrube bij het bergstation van de Nordkettenbahn op 1905 meter hoogte.

En de winnaar is…

Ja het is echt waar, in onze lijst met inzendingen vonden we slechts 2 goede antwoorden! Uit deze twee antwoorden hebben we een winnaar getrokken en de gelukkige is:

Kevin van Heun 

Gefeliciteerd, je wint de Innsbruck City Break. En dat betekent:

>> 1 gratis overnachting met ontbijt (voor 2 personen!)
>> 1 berg- en dalrit met de Nordkette-gondelbanen
>> 1 koffie met gebak in het restaurant Seegrube
>> Innsbruck Card 24h/48h

Wij hebben dit heel recent zelf al mogen testen en we mogen toch wel stellen dat wij enthousiast waren! In deze mooie stad vind je een ideale combinatie tussen stad & berg.

De winnaar wordt ook persoonlijk (via e-mail) op de hoogte gesteld.


Dit keer niets gewonnen? Je kunt vanaf vanmiddag nog een aantal paar heerlijke X-Socks winnen bij onze andere winactie!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.