fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Oostenrijk TV #austrianstories

Weekendtrip Innsbruck

In de Oostenrijk TV #austrianstories delen wij verhalen, foto’s en video’s van andere Oostenrijk liefhebbers. Vandaag komen verhaal & video van Carmen & Birgit! Afgelopen weekend waren zij op weekendtrip naar Innsbruck. Dat Innsbruck veelzijdig is hebben wij jullie al eens laten zien, maar hier is het levende bewijs van een super veelzijdig weekendje Innsbruck.

Weekendtrip naar Innsbruck

“Wel eens gedacht aan een citytrip naar Innsbruck? Veelzijdiger krijg je het haast niet, wij waren er vorig weekend en hadden een heerlijke kurz-Urlaub! Van een cultureel dagje stad, een stevige en mooie hike op de prachtige omliggende bergen van Axamer Lizum en Götzens, tot zelfs weer even de ski’s onderbinden op de Hintertuxer Gletscher en het bijwonen van een klassiek concert in de prachtige tuin van de Hofburg (nog de hele maand juli gratis!). In en vanuit Innsbruck beleef je het allemaal!”

Zomerskiën op de Hintertuxer Gletscher

Binnen ongeveer anderhalf uur ben je vanaf Innsbruck in Hintertux. Wist je dat de Hintertuxer Gletscher gewoon het hele jaar open is om te skiën? Op dit moment ligt er nog bijna twee meter sneeuw bovenop de berg! Zeg nou eerlijk, even een paar afdalingen midden in de zomer wil toch iedereen?

Oostenrijk TV #austrianstories zijn korte vakantieverhalen uit Oostenrijk van echte Oostenrijk liefhebbers. Bedankt Carmen & Birgit voor het delen van jullie korte vakantie in en rondom Innsbruck.


Ben jij in Oostenrijk, heb je een bijzonder verhaal en een mooie foto die je graag met ons deelt? Stuur ons een bericht op Instagram of mail je verhaal naar servus@oostenrijktv.nl.

 


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.