fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Der Geheimtipp!

Ski’n’Brunch in Zell am See – Kaprun: als eerste op de piste!

Op zoek naar een bijzondere ervaring tijdens je wintersport in Zell am See – Kaprun? Boek dan de Ski’n’Brunch in Zell am See – Kaprun. Je staat letterlijk als allereerste op de piste op de Schmitten, lang voordat de normale wintersporters omhoog mogen. Een privé skigebied dus met aansluitend een spectaculair ontbijt in één van de vele geweldige skihutten.

Ski’n’Brunch in Zell am See – Kaprun: vroeg opstaan!

Oef! Wat was dit een fantastische ochtend. Wat een unieke ervaring. Je moet misschien (nog) wat eerder opstaan dan normaal, maar ik beloof je dat het de moeite waard is. Rond de klok van 07:00 uur is het verzamelen bij het dalstation van de Schmittenhöhebahn. Snel met de Porsche gondel omhoog naar 2000 meter om niet te laat te zijn voor de zonsopkomst. En die is hier boven mooi. De Schmittenhöhe is niet voor niets één van Oostenrijks mooiste uitzichtsberg met een 360 graden panorama.

Als allereerste de piste op!

Ben jij wel eens met de eerste lift omhoog gegaan? Die verse ribbels in de piste, nog weinig mensen. Stel je nu voor dat je écht de allereerste bent. Niet één rustige afdaling, maar 1,5 uur lang een skigebied voor je alleen. Dat wil jij toch ook? En dat kan dus gewoon in Zell am See – Kaprun. En het mooie van de Schmittenhöhe is, is dat deze afdalingen ook nog eens erg lang zijn. Je maakt 1000 hoogtemeters per afdaling. Echt waar, een beter gevoel is er niet.

Aan de Ski’n’Brunch nemen maximaal 30 mensen deel. Het is dan ook een exclusief evenement met een VIP-tintje. Niet voor niets wordt je tijdens je afdaling in kleine groepjes begeleidt door het management van de Bergbahnen. Die skiën zelf overigens ook maar wat graag op deze lege pistes, dus je hoeft niet bang te zijn dat je in een groepje naar beneden moet. Je kiest lekker je eigen spoor. Let’s go!

Ski'n'Brunch Zell am See - Kaprun met ontbijt in de Schmiedhof Alm

Een spectaculair ontbijt als afsluiter

Na een paar heerlijke afdalingen begint de maag toch een beetje te knorren. Tijd om – zeker nu de normale skiërs het gebied in komen – van een heerlijk ontbijt te gaan genieten. En wat voor een ontbijt. Ik zei het al: er zit een VIP-tintje aan dit event. Niet voor niets staat er dan ook een Champagne ontbijt voor je klaar in wat mij betreft het mooiste restaurant op de Schmitten. Aan alles is gedacht. Kortom, dit is de perfecte start van de dag tijdens je vakantie in Zell am See – Kaprun.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.