fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Sneeuwdump Oostenrijk

Live vanaf de Schmittenhöhe

Het kan je bijna niet ontgaan zijn deze dagen: een heuse sneeuwdump in Oostenrijk is gaande deze week en dat gaat de hele week nog door! Vanochtend dacht ik na de mooie maar zware nieuwjaarsdag van gisteren in Zauchensee (héél vroeg opgestaan) lekker een dagje rustig aan te doen, maar het was zó hard aan het dumpen dat ik samen met Valentijn en een vriend van ons die een paar dagen over is toch maar even de Schmittenhöhe op ben gegaan om een kijkje te nemen. Check de video hierboven en de plaatjes hieronder!

Sneeuwdump in Oostenrijk: het blijft maar dumpen

Welk weerbericht je ook bekijkt deze dagen in Oostenrijk, je ziet alleen maar zware sneeuwvoorspellingen. Kijk maar eens deze voorspelling voor Zell am See de komende dagen. Het gaat vast en zeker voor wat problemen zorgen, maar ik kan er zelf eigenlijk wel van genieten! Vanochtend bij het opstaan lag er al zo’n 25 centimeter nieuwe sneeuw die gedurende de nacht was gevallen. Eenmaal boven op de Schmittenhöhe bleef het maar dumpen en zagen we dat er op sommige plekken (mede door de harde wind) zeker een meter sneeuw bij elkaar is gekomen! Laten we even genieten van wat winterse plaatjes:

Rustig aan de kant van de Sonnenalm

Door de harde wind waren een aantal liften gesloten vandaag maar dat mocht de pret niet drukken. Uiteindelijk zijn we toch nog aan de kant van de Sonnenalm gekomen en hebben we een paar heerlijke runs kunnen maken door het bos rondom de Sonnkogelbahn. Hier gingen we al even live op Facebook en probeerde Pepijn een sneeuwwandeling door de poeder te maken met weinig succes! Man man man wat een sneeuw.

Ben jij deze week ook in Oostenrijk en maak je deze bizarre sneeuwval mee? Deel je foto’s met ons op Instagram met #hetoostenrijkgevoel of stuur ons een berichtje op Facebook!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.