fbpx
Logo
Menu sluiten

Kijk

Nieuwe energie tanken: welkom in het Kleinwalsertal

De schoonheid van de natuur op je laten inwerken en nieuwe energie tanken: daartoe nodigt het Kleinwalsertal je uit. Over de weg bereik je dit Hochtal, omringd door 36 bergtoppen, alleen vanuit Duitsland. Mountainbikers en E-bikers kiezen voor comfortabele routes door het dal of ontdekken de nog overwegend ongerepte bergnatuur. Liften verkorten de weg omhoog. Bij de ‚Grenzenlos Wandern‘-partners is het ticket voor de liften zelfs in de overnachtingsprijs inbegrepen.

Traditie, cultuur & lokale producten

Populaire ontmoetingsplaatsen zijn de concerten en folkloristische evenementen. De culinaire hoogtepunten van chef-koks uit het Kleinwalsertal zijn voornamelijk bereidt met ingrediënten uit de omgeving, zeker bij de zogenoemde GenussWirten en GenussHütten. Wat dacht je van Kleinwalsertaler rundvlees en wild?

Bekijk alle bestemmingen

Ontdek

De berglucht geeft je energie!

Ontspan door het frisse groen van de natuur. De berglucht geeft je energie. In het Kleinwalsertal, waar veel mooie paden en aantrekkelijke activiteiten worden aangeboden, ga je graag op pad. Het grensoverschrijdende net aan wandelpaden strekt zich uit tussen Oostenrijk en Duitsland. Afhankelijk van het weer of het eigen humeur ontdekken wandelaars het op 1000 meter hoogte gelegen glooiende dal of de meer dan 2000 meter hoge bergen. Daar hoog in de bergen ligt een bijzondere geologische eigenschap verborgen: het ruige karstlandschap op het Gottesacker-plateau.

 

Genoeg bergavonturen te beleven

Voor Mountainbikers en E-bikers is er een perfect aangelegd wegennet. Fietsen zijn ter plaatse te huren. Voor beginners worden lessen en speciale beginnersroutes aangeboden, bijvoorbeeld naar een biologische boerderij of een echte berghut. Comfortabel: het zomerprogramma in het Kleinwalsertal biedt dagelijks wandelingen, mountainbike- of E-bike touren en andere activiteiten onder begeleiding aan. Kinderen genieten van het bergavonturenprogramma.

Legenda
  • BlogsBlogs
  • ActivitiesActiviteiten
  • Video'sVideo's