fbpx
Logo
Menu sluiten

Kijk

Welkom in het Kühtai op 2020 meter hoogte!

Ben je op zoek naar echte sneeuwzekerheid, wil je je auto de hele week kunnen laten staan, wil je het gevoel hebben écht hoog in de bergen te zijn of wil je laat in het seizoen nog van top condities genieten? Nu weet je het te vinden: het Kühtai is de plek waar je moet zijn. In de zomer niks te doen? Niets is minder waar, hoog in de Tiroolse bergen is ook in de zomer genoeg te beleven.

Op een steenworp afstand van Innsbruck

Het Kühtai ligt op zo’n 45 minuten rijden vanaf Innsbruck en is ook goed te bereiken vanuit het bekende Ötztal. Zin in een kort weekendje sneeuw? Vanaf het vliegveld van Innsbruck sta je in no-time op de piste in het Kühtai! Zeker laat in het seizoen, als de sneeuw in lager gelegen gebieden al pappig wordt, is het in het Kühtai nog fantastisch!

Bekijk alle bestemmingen

Ontdek

Het Kühtai in de zomer

Het Kühtai ligt in een machtige bergwereld. Het wordt omringd door maarliefst 25 tweeduizenders en 20 drieduizenders. In de zomer is de Dreiseenbahn geopend en vind je hier schitterende wandelpaden en uitzichten over de imposante stuwmeren. Aan je conditie werken? Het Kühtai is in de zomer erg geliefd bij topsporters, die hier op hoogtestage komen, dus fit worden doe je hier zeker!

Het Kühtai in de winter

Met zijn hoge ligging van 2.020 meter hoogte is het Kühtai absoluut sneeuwzeker. Hoog in de bergwereld van Tirol wachten zo’n 46 kilometer breed geprepareerde pistes op je. Geen kronkelende pistes door de bomen hier, maar brede, glooiende hellingen richting het dorp. Je vindt hier overwegend rode pistes, maar ook voor beginners is hier genoeg te doen!

Legenda
  • BlogsBlogs
  • ActivitiesActiviteiten
  • Video'sVideo's