fbpx
Logo
Menu sluiten

Kijk

Welkom in het Salzburger Lungau

In het hart van Oostenrijk vind je tussen Obertauern, de Hohe Tauern en de Nockbergen de vakantieregio Salzburger Lungau. De regio bestaat uit vijftien verschillende dorpen met elk een eigen karakter. Wist je dat het Lungau de zonnigste regio van Oostenrijk is? Dat vinden wij Nederlanders altijd fijn!

Bijzonder stukje Oostenrijk

UNESCO heeft het Lungau in 2012 aangewezen als biosfeerreservaat. Een bijzonder stukje natuur in Oostenrijk dus! Hier beleef je Oostenrijk zonder de dagelijks stress en hectiek. In deze prachtige regio vind je de echte Oostenrijkse rust en kom je weer even helemaal tot jezelf.

Bekijk alle bestemmingen
Meer artikelen inladen

Ontdek

Zomer in het Salzburger Lungau

De combinatie tussen de prachtige natuur in het UNESCO Biosfeerreservaat Lungau en de vele culturele en traditionele Oostenrijkse evenementen maken deze regio uniek. Zo zie je hier elk jaar in juni nog echt traditionele Prangstangen en vind je in de omgeving meerdere kastelen en burchten.

Winter in het Salzburger Lungau

De zonnigste regio van Oostenrijk is nog eens sneeuwzeker ook! De skigebieden in het Lungau bieden in totaal meer dan 300 kilometer pistes en door de hoge ligging van onder andere Obertauern en de Katschberg zit je hier absoluut sneeuwzeker. Een veelzijdige regio dus, ook in de winter.

Legenda
  • BlogsBlogs
  • ActivitiesActiviteiten
  • Video'sVideo's