Logo
Menu sluiten

Kijk

Welkom in de Tiroler Zugspitz Arena

Een vakantie in de Tiroler Zugspitz Arena? Goed idee! In de zeven dorpen in de regio ontdek je adembenemende uitzichten, fantastische accommodaties en culinaire highlights. In de winter vind je hier meerdere skigebieden – voor elke dag een andere – met perfect geprepareerde pistes. Zowel in de winter als in de zomer is een vakantie in de buitenlucht samen met vrienden of familie hier het devies. Waar wacht je nog op?!

Actief genieten in de Tiroler Zugspitz Arena

Skiën, langlaufen, rodelen, winterwandelen in de winter of bergbeklimmen, zwemmen, fietsen en tal van andere activiteiten in de zomer: de Tiroler Zugspitz Arena is de perfecte regio voor actieve vakantiegangers. Voor skiërs vind je in de directe omgeving meerdere skigebieden voor alle niveaus. De verschillende skigebieden zijn simpel met dezelfde skipas toegankelijk!

Bekijk alle bestemmingen
Meer artikelen inladen

Ontdek

Beleef het pistenparadijs

Snowboarder of skiër, jong of oud, beginner of gevorderde, de Tiroler Zugspitz Arena heeft de perfecte pistes voor iedereen.  De Tiroler Zugspitz Arena biedt alles, wat een geslaagde wintersportvakantie nodig heeft. Skiën op meer dan 3000 meter hoogte of winterwandelen in het dal. De berg naar beneden carven of juist met sneeuwschoenen de berg op lopen. Als Pistenbully copiloot de pistes prepareren of een romantische fakkeltocht door de sneeuw. De wintersportmogelijkheden in de Tiroler Zugspitz Arena doen ons hart sneller kloppen!

De veelzijdige zomer van de Tiroler Zugspitz Arena

Ook in de zomer is het goed vertoeven in de Tiroler Zugspitz Arena. Op zoek naar een actieve buitenvakantie of wil je juist gewoon rustig aan doen en genieten van de natuur? Hier kan het allemaal. In de verschillende dorpen vind je genoeg activiteiten. Beklim de Zugspitze, bezoek de mooiste plek van Oostenrijk of race bijvoorbeeld in een mountainroller van de berg af!

Legenda
  • BlogsBlogs
  • ActivitiesActiviteiten
  • Video'sVideo's