fbpx
Logo
Menu sluiten

Brandnertal, Klostertal, Bludenz

De voordelen van de Gästekarte Premium

Ben je binnenkort in het Brandnertal, Klostertal of Bludenz op vakantie? Vanaf 13 mei 2021 is hier de Gästekarte Premium geïntroduceerd. Bij een verblijf van twee of meer nachten in de deelnemende accommodaties geniet je nu van ontzettend veel voordelen met deze bijzondere gastenkaart.

Gästekarte Premium: niet zo maar een gastenkaart

Het concept van de gastenkaart ken je waarschijnlijk wel van meer regio’s. Vaak krijg je leuke kortingen of gratis toegang tot bepaalde activiteiten of bezienswaardigheden. Maar: met de Gästekarte Premium doet de Alpenregion Vorarlberg er een schepje bovenop. De kaart ontvang je gratis bij deelnemende accommodaties in het Brandnertal, Klostertal en Bludenz en biedt ontzettend veel voordelen.

Gratis en onbeperkt toegang tot de Bergbahnen in de regio

Misschien wel de mooiste toevoeging van deze nieuwe Gästekarte Premium: je hebt gratis én onbeperkt toegang tot alle Bergbahnen in de regio. Gedurende het hele seizoen van mei tot oktober kan je dus zo vaak je wil gebruik maken van de volgende liften:

 • Bergbahnen Brandnertal (Dorfbahn, Panoramabahn, Palüdbahn, Einhornbahn II, Loischkopfbahn).
 • Lünerseebahn
 • Seilbahn Muttersberg
 • Sonnenkopfbahn
 • Seilbahn Sonntag-Stein
 • Seilbahn Schnifis
 • Sommerbahnen Lech-Zürs

Alle andere voordelen van de Gästekarte

Met de Gästekarte Premium profiteer je ook van alle andere voordelen van de normale Gästekarte. Dit betekent dat je naast het gratis en onbeperkt gebruik van de Bergbahnen onder andere geniet van de volgende voordelen:

 • Onbeperkt toegang tot al het openbaar vervoer in de hele provincie Vorarlberg.
 • Gratis toegang of flinke korting op verschillende binnen- en buitenzwembaden in de regio.
 • Gratis toegang of flinke korting op verschillende begeleidde wandeltochten in de regio.
 • En nog heel veel meer! Bekijk alle voordelen van de Gästekarte en de Gästekarte Premium.

Waarom wij fan zijn van de Gästekarte Premium

Tijdens ons verblijf in het Brandnertal hebben wij ook gebruik mogen maken van de Gästekarte Premium. Wij verbleven in Hotel Zimba, één van de deelnemende accommodaties en dus was de Gästekarte Premium voor ons inclusief.

Wat wij er zo mooi aan vinden? Normaal gesproken kost een berg- of dalrit met een van de Bergbahnen al snel behoorlijk wat geld. Hierdoor merken wij meestal dat je van te voren toch even goed nadenkt óf en wanneer je een lift gaat gebruiken. Nu alle Bergbahnen inclusief zijn valt dat stukje twijfel weg en ga je gemakkelijk ook eens een keer spontaan met de lift omhoog. Zo pakten wij om 15:00 uur nog even de Dorfbahn en de Panoramabahn in Brand omhoog om een biertje te drinken met fantastisch uitzicht bij Restaurant Frööd. Hoe leuk is dat!

Bekijk onze afleveringen uit de regio

Ken je de regio nog niet zo goed? De afgelopen jaren zijn wij op pad geweest in de regio in het Brandnertal, het Klostertal en het Großes Walsertal. Klik op de links om alle afleveringen en informatie uit deze regio te bekijken!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.