fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Unieke beelden

De sneeuwchaos in Oostenrijk in foto & video!

Het dumpt. Als een gek. Al dagenlang. En het gaat nog even door! Niet alleen auto’s verdwijnen, maar hele huizen raken ingesneeuwd. Wij reden vandaag van Zell am See naar Kühtai en zetten een aantal spectaculaire beelden van de sneeuwchaos in Oostenrijk op een rijtje.

Jullie hebben ons bericht uit Zell am See – Kaprun van 3 dagen geleden misschien al gezien. Toen viel er al een berg sneeuw en sindsdien is het eigenlijk niet gestopt met sneeuwen. Ongelofelijk wat voor hoeveelheden er bij elkaar zijn gekomen!

Op dit moment zitten we in het Kühtai in Tirol, vlakbij Innsbruck. Hier verblijven we voor nieuwe opnames. Hopen dat het morgen een beetje stopt met sneeuwen zodat we weer een leuke nieuwe aflevering kunnen maken. Niks missen van onze avonturen? Volg ons op Facebook en Instagram en schrijf je hieronder in voor het Inspiratiemagazine! Komende twee weken zijn we namelijk ook nog onderweg in het Zillertal, de Tiroler Zugspitz Arena en Serfaus Fiss Ladis. Het wordt spectaculair!

Ingesneeuwde hut in Kühtai, Tirol.
Ingesneeuwd huis in Hochfilzen, Tirol.
Auto uitgraven. Aufhausen, Salzburgerland.
Café in Hochfilzen, Tirol
Langs de weg in Hochfilzen, Tirol.
De sneeuw moet van de daken gehaald worden!
Sneeuwhogen zo hoog als Pepijn
Opzoek naar je auto, Kühtai, Tirol.
Dit dak moet ook geruimd worden zo te zien!

Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.