fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Aankondiging

Filmweek: Vorarlberg wir kommen!

De vele sneeuw in Oostenrijk is inmiddels grotendeels gesmolten en dat betekent dat de zomer in aantocht is. En daar hebben wij als Oostenrijk TV zijnde natuurlijk enorm veel zin. Waarom? Omdat er heel veel moois op het programma staat! Volgende week al start de zomer op Oostenrijk TV. Kijk je mee?

Valentijn naar Vorarlberg

Volgende week (21 – 28 mei) vertrekt Valentijn samen met onze cameraman Wouter naar Vorarlberg. Een week lang gaan ze daar op verkenningstocht in de regio’s Kleinwalsertal, Bregenzerwald & Alpenregion (Brandnertal, Grosseswalsertal & Klostertal). En daar gaan ze heel veel leuke dingen doen natuurlijk. Alles wordt vastgelegd op video, zodat jullie de hele zomer lang weer kunnen gaan genieten van onze afleveringen De groeten uit…  en Der Geheimtipp. Bij het zien van onderstaande landschappen kunnen wij in ieder geval niet wachten… lees hieronder snel wat we allemaal gaan doen!

© Dominik Berchtold

Kleinwalsertal: E-biken, wandelen & iets met kaas

In het Kleinwalsertal staan twee spannende sportieve dagen op Valentijn te wachten. Hij gaat voor het eerste E-biken in de bergen, maakt zeker ook een mooie wandeling op de Walmendingerhorn en gaat op ontdekkingstocht naar de kaas. Wat en hoe precies dat zie je binnenkort hier bij ons op Oostenrijk TV!

Bregenzerwald: Wandelen, Culinair en Architectuur

In het Bregenzerwald staat Valentijn heel goed eten te wachten, maar daar moet hij wel wat voor doen. Hij gaat ‘Kulinarisch Wandern’. Wat dit precies is weten wij zelf ook nog niet, maar het schijnt sportief en heel erg lekker te zijn. Ook gaat Valentijn een kijkje nemen bij de plek waar in 1999 een enorme aardverschuiving plaatsvond en hele huizen deed verplaatsen. De grond is hier nog altijd niet tot stilstand gekomen! Tot slot schijn je in het Bregenzerwald hele bijzondere bushaltes te kunnen vinden. Wij gaan ze zoeken…

Alpenregion: Brandnertal, Grosseswalsertal & Klostertal

Het bezoek aan de Alpenregion brengt Valentijn meteen in drie prachtige en unieke dalen. In het Grosseswalsertal gaat hij op bezoek in een echte Sennerei om te kijken hoe boter gemaakt wordt. Een bezoek aan een echte berghut mag natuurlijk ook niet ontbreken.

In het Brandnertal staat een zonsopgang wandeling naar de Mondspitze op de planning. Duimen jullie mee voor mooi weer? Dat is natuurlijk wel nodig. Ook een bezoek aan het prachtige bergmeer Lünersee ontbreekt uiteraard niet.

Grosses Walsertal / Bludenztourismus

Als dat geen leuke en inspirerende week gaat worden dan weten wij het ook niet meer. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in. Via onze Facebook, en Instagram pagina’s houden we jullie gedurende de week live op de hoogte met updates en foto’s.

Ben jij toevallig een van deze dagen ook in Vorarlberg? Laat het ons dan weten en wellicht ben jij ineens de nieuw ster in een van onze afleveringen! 🙂 Ook als je echte insider tips hebt horen we het natuurlijk graag.

Tschüss!

P.s. Dit is trouwens pas Deel 1 van ons Vorarlberg avontuur. Pepijn gaat in de maand juli ook een kijkje nemen en dan in de regio’s Lech-Zürs en Montafon.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.