fbpx
Logo
Menu sluiten
Redactie
Redactie

Een bal naar Weens voorbeeld

Amsterdamsch Galabal

Geïnspireerd door de bals in Wenen, maar dan in hartje Amsterdam! Gaat jouw hart sneller kloppen van Weense sferen? Mis de eerste editie van dit unieke Amsterdamsch Galabal dan niet. Geen danser, maar wel zin in een gala op een prachtige locatie? Ook dan ben je van harte welkom.

Win 2 tickets! Speciaal voor Oostenrijk TV fans

De organisatie van het Amsterdamsch Galabal heeft speciaal voor Oostenrijk TV fans twee tickets beschikbaar gesteld. Deze tickets kun jij winnen! Het enige wat je hoeft te doen is hieronder jouw e-mailadres invullen. Vul je gegevens snel in, want zondag 27 oktober wordt de winnaar al bekend gemaakt!

Deze winactie is verlopen.

Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met de algemene voorwaarden van deze winactie.

Amsterdamsch Galabal op 23 november 2019

Het bal vindt plaats op zaterdag 23 november 2019 in Arti et Amicitiae aan het Rokin te Amsterdam. Dit monumentale pand heeft een rijke geschiedenis en is normaal gesproken alleen voor leden geopend. De prachtige sociëteit is ontworpen door Berlage en bijzonder geschikt voor een bal. Op het programma: veel dansen, maar ook aantrekkelijke intermezzo’s. Met als klap de vuurpijl de middernachtsquadrille. Deze ludieke hofdans mag niet ontbreken op een bal naar Weens voorbeeld. Wees niet bang: danservaring niet nodig, we praten je erdoorheen!

Het bal is een initiatief van Marco van der Noordaa. Na het bezoeken van enkele bals in Wenen en het plezier op de danslessen bij Ballroomdansen.nl dacht hij: waarom kan dit niet in Amsterdam? Als lid van Arti et Amicitiae kende hij natuurlijk de prachtige sociëteit. Met het Amsterdamsch Galabal is zijn idee werkelijkheid geworden en hopelijk de start van een nieuwe, Amsterdamsche traditie.

Zin om naar het bal te komen? Vul bovenaan de pagina je e-mailadres in en wie weet win je 2 kaarten! Wil je er zéker bij zijn? Koop dan gewoon alvast je tickets! De tickets kosten € 25, studenten betalen € 17,50. Wacht niet te lang met boeken, want vol = vol. Ga dus snel naar de website en bestel je kaarten. Het Amsterdamsch Galabal draagt Vluchtelingenwerk Nederland een warm hart toe. Help je mee om hun goede werk te steunen? Doe dan een donatie bij het kopen van je kaarten.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.