fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Oefening 6

Back Extension

De zesde oefening die personal trainer Pieter Bulsink voor je in gedachten heeft is de ‘Back Extension’.  Je traint hiermee je rug. Op zich een bekende oefening, maar kijk en luister even goed mee, want veel mensen doen deze oefening nog steeds verkeerd.

Back Extension – De uitleg

Je wilt natuurlijk rugklachten voorkomen, of in ieder geval zoveel mogelijk beperken. Dat kan heel goed met deze oefening. Je ligt op je buik en legt je handen op elkaar. Daarna leg je je voorhoofd op je handen. Dat zorgt er voor dat je rug mooi in één lijn is. Til je bovenlichaam los van de grond, terwijl je benen rustig op de grond blijven en keer langzaam weer terug in de basispositie. Hou controle over je oefening, dus til jezelf niet op en laat je niet vallen. Maak 3 rustige sets van ieder 10- 2 herhalingen.

Fit op wintersport: 10 ultieme oefeningen van Pieter Bulsink

Dit was de tiende en laatste oefening uit onze ‘Fit op wintersport‘ serie. De andere oefeningen nog niet gezien? We maakten samen met performance specialist Pieter Bulsink maar liefst 10 video’s met ultieme oefeningen om fit op wintersport te gaan. Met deze ski oefeningen sta jij straks gegarandeerd fit op de piste.

SUCCES!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.