fbpx
Logo
Menu sluiten

Kijk

Welkom in Goldegg am See

Dit kleine maar fijne vakantiedorp in het Salzburgerland is prachtig gelegen op een zonnig hoogteplateau omringd door hoge bergen. Hier komt ongerepte natuur met avontuur en ontspanning samen.  Je wordt hier altijd warm onthaald en de mensen zijn blij dat jij er bent. Dit bijzonder gastvrije gevoel is niet altijd meer even vanzelfsprekend, maar hier in Goldegg wel!

Ga mee op avontuur!

In de vakantieregio Goldegg am See in het Salzburgerland is het in alle jaargetijden thuiskomen en ontspannen. Wat je ook in Goldegg wilt doen, er is een uitgebreid vrijetijdsaanbod. Biedt Goldegg niet genoeg? Dan zit je hier heel centraal in de regio Pongau en is er altijd wat te beleven. Een verblijf in zowel zomer als winter is een echte ‘Geheimtipp’ en meer dan de moeite waard!

Bekijk alle bestemmingen
Meer artikelen inladen

Ontdek

Zomer in Goldegg am See

De zomermaanden in de regio Goldegg zijn bijzonder. Pure ontspanning na een zomerse dag vol activiteit midden in de Salzburger bergwereld. Ga lekker zwemmen in de Böndlsee of breng een bezoek aan Schloss Goldegg. Voor de golfer onder ons biedt dit dorp bovendien een schitterende 18-holes golfbaan.

Winter in Goldegg am See

In de winter ligt Goldegg am See zeer centraal in de beroemde Ski Amadé. In het dorp zelf is het massatoerisme weer verdwenen en geniet je van prachtige langlaufloipes en enkele skiliften waar families hun eerste bochten in de sneeuw kunnen leren draaien.

Legenda
  • BlogsBlogs
  • ActivitiesActiviteiten
  • Video'sVideo's