fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Oefening 4

Dead Bug

De vierde oefening die personal trainer Pieter Bulsink op deze tweede Workout Wednesday voor je in gedachten heeft is de ‘Dead Bug’.┬á Je traint hier je buikspieren zonder dat je je rug extra belast. Sterke buikspieren zijn zonder dat je het echt merkt voor de wintersport enorm belangrijk.

Dead Bug – De uitleg

Wellicht is het handig dat je de eerste paar keer even iemand er bij vraagt. ­čÖé Doe je knie├źn omhoog en steek je armen de lucht in. Ook til je je hoofd los van de grond. Daarna ga je jezelf kruislings lang maken. Je rechterarm naar achter en je linkerbeen uitstrekken. En omgekeerd natuurlijk ook. Doe de Dead Bug in 3 sets van elk 10 – 12 herhalingen.

Fit op wintersport: 10 ultieme oefeningen van Pieter Bulsink

Dit was de tiende en laatste oefening uit onze ‘Fit op wintersport‘ serie. De andere oefeningen nog niet gezien? We maakten samen met performance specialist Pieter Bulsink maar liefst 10 video’s met ultieme oefeningen om fit op wintersport te gaan. Met deze ski oefeningen sta jij straks gegarandeerd fit op de piste.

SUCCES!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.