fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

De pluizige viervoeters!

Alpaca boerderij Eben im Pongau

Ben je op vakantie in – of in de buurt van – Eben im Pongau dan hebben we een leuke vakantietip voor je! In Eben im Pongau is er namelijk een echte Alpaca boerderij. En die is absoluut een bezoekje waard. Stralende kinderogen zijn slechts een van de vele redenen, waarom een bezoek de moeite waard is.

Wandelen met deze pluizige viervoeters

Tijdens je vakantie is het mogelijk om samen met deze pluizige viervoeters een wandeling te maken. Kom helemaal tot rust en leer wat de Alpaca tot zo’n bijzonder dier maakt en waar hun wol voor gebruikt wordt. De beesten zijn ongevaarlijk en vinden het bijzonder gezellig om samen een ommetje te maken. Een wandeling met de Alpaca in Eben im Pongau duurt ongeveer een uur.

Zoals je op onderstaande foto’s kunt zien heb ik het zelf uitgeprobeerd.

Zelf aan de slag met de wol van een Alpaca

Wil je nu wat langer tussen deze gezellige beesten vertoeven, dan kan je ook een hele ochtend op de boerderij blijven. Ook dit is een leuke vakantietip voor families. Naast leuke momenten met de Alpaca’s, leer je dan wat je met de wol kunt maken en heb je de mogelijkheid zelf een klein souvenir te maken.

Boeken of meer informatie over de kosten? Bezoek dan de website van het toerismeverband.


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.