fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

A Skier's Dream

Een dag in het leven van Maarten Meiners

Wij Nederlanders houden van de wintersport. Lekker rustig naar beneden, zonnetje in het gezicht, beetje uitrusten in de lift en in de middag genieten van een koud biertje op het terras of in de Après-ski. Daar blijft het meestal wel bij. Niet voor Maarten Meiners, hij is de beste skiër van Nederland en doet er alles aan om de top te bereiken.

A Skier’s Dream
Wil je serieus mee kunnen doen in de skiwereld dan moet je echt alles geven. In ‘A Skier’s Dream’ deelt Maarten Meiners zijn droom en een dag uit zijn leven met ons in een prachtige video. En zoals jullie weten, wij houden van mooie video. Dus kijk hieronder snel even hoe het leven van Nederlands beste skiër er ongeveer uitziet. Stiekem misschien wel een beetje jaloers, maar vooral toch ontzettend trots dat een Nederlander het zo ver weet te schoppen in de internationale skiwereld!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.