fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Oefening 2

Frog Squats

De tweede oefening die personal trainer Pieter Bulsink voor je in gedachten heeft zijn de ‘Frog Squats’. Wil je alle hobbels en oneffenheden op de piste goed op kunnen vangen dan is dit echt de meest perfecte oefening. Deze squats kun je overal doen, ook thuis of op kantoor!

Frog Squats – De uitleg

Je mag je ellebogen aan de binnenkant van je knieën zetten. En die ‘lijm’ je daar echt vast en komen niet meer los. Je hadden zet je op elkaar. Je zakt met je billen zo diep mogelijk én daarna zo hoog mogelijk. En de ellebogen blijven vastgelijmd zitten tussen je knieën. Blijf bewegen en probeer vooral niet te stoppen. Doe dit 10-12 keer per set en herhaal dit ca. 3 keer. Doe je dit een paar keer per week dan weet je zeker dat jij op wintersport hele sterke bovenbenen hebt!

Fit op wintersport: 10 ultieme oefeningen van Pieter Bulsink

Dit was de tiende en laatste oefening uit onze ‘Fit op wintersport‘ serie. De andere oefeningen nog niet gezien? We maakten samen met performance specialist Pieter Bulsink maar liefst 10 video’s met ultieme oefeningen om fit op wintersport te gaan. Met deze ski oefeningen sta jij straks gegarandeerd fit op de piste.

SUCCES!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.