fbpx
Logo
Menu sluiten
Pepijn Hubers
Pepijn Hubers

Oefening 9

Front Leaning Rest

De negende oefening die personal trainer Pieter Bulsink voor je in gedachten heeft is de Front Leaning Rest. De plank? Die kennen we allemaal wel. Niet echt meer een goede oefening, beetje achterhaald aldus Pieter. Deze oefening werkt een stuk beter.

Front Leaning Rest – de uitleg

Bij deze oefening zet je je handen recht onder je schouders, voeten bij elkaar en je knijpt (!) je hielen tegen elkaar aan en spant ook je billen aan. Armen duw je zo hoog mogelijk uit.. Zo heb je een hele efficiënte oefening om je buik, billen en benen tegelijkertijd te trainen. Jaja, pittig. Zoals je kunt zien in de video was ik aardig aan het trillen. Zie je meteen hoe effectief de oefening is.

Fit op wintersport: 10 ultieme oefeningen van Pieter Bulsink

Dit was de tiende en laatste oefening uit onze ‘Fit op wintersport‘ serie. De andere oefeningen nog niet gezien? We maakten samen met performance specialist Pieter Bulsink maar liefst 10 video’s met ultieme oefeningen om fit op wintersport te gaan. Met deze ski oefeningen sta jij straks gegarandeerd fit op de piste.

SUCCES!


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.