fbpx
Logo
Menu sluiten
Valentijn Hubers
Valentijn Hubers

Langlaufparadijs in het Salzburgerland

Waar Goldegg niet bepaald een groot centrum is als het om de skisport gaat, is het dat voor wat betreft het langlaufen wel. Niet voor niets trainen op de langlaufloipes rondom Goldegg de vroegere Olympische atleten Felix Gothwald en Michael Gruber.

Absoluut sneeuwzeker en veelzijdig
Het uitgebreide langlaufnetwerk biedt in totaal 45 kilometer afwisselende loipe, welke op het heerlijke zonnige hoogteplateau van Goldegg gelegen zijn. Iedere langlaufliefhebber vindt hier loipes die bij zijn/haar niveau passen. De langlaufloipes in Goldegg gelden als sneeuwzeker en afwisselingsrijk en zijn normaal gesproken van december tot maart geopend.

Plek voor iedereen
In totaal zijn er acht verschillende langlaufloipes te vinden. Alle loipes bieden zowel plaats voor de klassieke langlaufer als ook voor de moderne variant ‘skating’. De verschillende loipes zijn bovendien allemaal met elkaar verbonden en leiden je diep in de heerlijke natuur van de Goldegger winter. Oriëntatie is dankzij de overzichtelijke markering geen enkel probleem. Beginner of professional: in Goldegg is het een genot om te langlaufen! De loipekaart bekijk je hier.

Meer informatie:
Tourismusverband Goldegg
tourismus@goldeggamsee.at
www.goldeggamsee.at
Hofmark 18
5622 Goldegg
+43 (0) 6415/8131


Gerelateerde artikelen

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin jij mogelijk ook geïnteresseerd hebt. Klik lekker door of scroll verder voor het volgende artikel, het wordt automatisch voor je ingeladen.